Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Lens'ten Cyprien ve Gbamini kaçırdık Doucoure'yi kaçırmayalım Bakayoko'ya kiralama parası vereceğimiz satabşleceğimiz potansiyelli adamı alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çay kahve.. karşılıklı teklifler.. ortalama para da anlaştın mı ödeme planı.. transfer biter.. bu kadar basit..Transfer pazarliklarini hep merak etmisimdir? Neler konusuluyor? Çok merak ediyorum
SON DAKİKA - Ali Koç: "İki stoper, bir 6 numara ve hocamızın isteğine göre bir oyuncu daha transfer edeceğiz."
bunlar harbiden murici 1. forvet olarak yazdilar
12 milyon civarına peşin 1-2 milyonluk bonus ekletmek lazım çünkü sıkışık durumdalar fırsattan eğer yararlanabilirsek 1-2 milyonluk bonus bile koydurabiliriz ipl klupleri için çerez parası bunlar bir iki tık zorlamak lazım açıkçası
İngiltere'de transfer dönemi bitecek genede bir şeyler koparırız gibiİmkanımız olsa da biraz ağırdan satabilsek 15’e satardık belki İngilizlere ama Abdur çıktı ilk hedefimiz Diagne’yi satmak dedi. Büyük hata.
Nasıl elde kaldı.. Aston Villa olayı da mı olumsuz
Diagne kötü oyuncu mu dedim. İyi para kazandırarak gidecek kral sevdiğimden ismini almak istedim size de bir şey denmiyor.Al iste taraftar profiline bak
Elifler yusuflar 17 18 giderken Gol kralinin 13 gitmesi o kadarda sevindirici degil benceDiagne kötü oyuncu mu dedim. İyi para kazandırarak gidecek kral sevdiğimden ismini almak istedim size de bir şey denmiyor.
Elimizde patlayacak o 1..2 ler yüzünden