- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.638
- 4.143
Aston villa fuck me. Messi shit, diagne best.
Yazdım ins çok seviyoruz sanırlar.
‚Aston Villa s*k beni‘
Niye yazdin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aston villa fuck me. Messi shit, diagne best.
Yazdım ins çok seviyoruz sanırlar.
![]()
bu tarzda olsa yazalım beyler
8 Ağustos son, akşam 7-8 gibiİngiltere de transfer 9 Ağustos ta son değil mi ? O güne kadar Diagneyi 12 ye kaktırdık kaktırdık
İkisi de çok potansiyelli, Zeki Çelik Lille gibi kaçırırız almazsaközcan ve mert çetine niye 2'şer saçıyoruz
3 milyon tle toplama bağlayalım ikisini
Al iste taraftar profiline bak13mye satılırsa adımı Mbaye Diagne olarak değiştirin.
Cheick Doucoure şu eleman ve mehmet gelirse çok mutlu olurum ikisini de çok istiyorum potansiyel 15 milyon euro tanesiLens'ten Cheick Doucoure 4.5m, Eskişehirden Mehmet Özcan 2m orta sahaya gelir.. Stopere Mert Çetin 2m... Forvete Falcao.. Tertemiz çözeriz Diagne 11-12ye giderse
Epl icin özel olarak iliskilerimizi gelistirmemiz lazim adamlar icin 10m cerez parasi cok oyuncu satilir orayaBizim zaten satış yaparken ilk önceliğimiz her zaman PL olmalı orası bizim için altın madeni. Orta sıra takımlar gözü kapalı 10 milyon euro veriyor.
Önce Ndiaye şimdi de inşallah Diagne olacak
herkes övgü dolu twit atsınbylr ltfn kty szlr sylemyn admlr braya bkiyrlar oyncyu ovn gzl slzr soylyn
Şükrü reis işini bilir.
Adamın dibi düşmana göster geri çek