- 12 Ocak 2013
- 50.959
- 60.387
- 4.323
Basın toplantısı başlıyor. Levent hoca açıklama yapacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bune lan- Their fans seem to love him and don't want him to leave which is usually a good sign. But he's not Belotti. Where's Belotti?
Hayranları onu seviyor gibi görünüyor ve gitmesini istemiyorlar ki bu genellikle iyi bir işarettir. Ama o Belotti değil. Belotti nerede?
- It’s obviously a fan’s compilation video as they don’t want him to go. In the one our scouts put together he makes Messi look average
Açıkçası, hayranlarının gitmesini istemedikleri bir derleme videosu. Gözcülerimizin bir araya getirdiği sırada Messi'yi ortalama görünmesini sağlıyor.
aha vallaha yediler
Aston Villa yap bir güzellik al şu Diagne'yi 12m filan

Taraftarin soyledikleriyle oyuncunun fiyati dusecegini sanmiyorum yabanci takimlarinda taraftarlari neler neler soyluyor ama yine degerinde veya fazlasina satabiliyorlar
İngiliz kulüpleri herkese para saçıyor bize de saçsalar fena olmaz30 milyon taraftar kazanacaklar bilseler 15’e bile alırlar![]()

Antu da Diagne yi isteyen Aston Villa nin twitterine almayin gibisinden birseyler yazmak icin orgutleniyor şikeci tayfa.Ben hayatimda bukadar ezik,bukadar korkak,bukadar kuş beyinli bir taraftar gurubu gormedim.
Nasıl elde kaldı.. Aston Villa olayı da mı olumsuzBence kesinlikle etkiler nasıl biz bi transferi istemedigimizde twitterdan o kadar baskı yaptık bazı transferlerden vazgeçtiler buda aynı adamın tüm transfer durumunda altına o kadar linç ettiler ki ister istemez olaylar patlak verdi diagne elde kaldı
Transfer pazarliklarini hep merak etmisimdir? Neler konusuluyor? Çok merak ediyorum
I dont go to arabia yazmisti ya bu maraba oraya dayandiriyoruz birde juventus avrupa filan bir aciklamasi vareirdiagne’nin epl’yi istediğini söyleyen arkadaşlar hangi bilgiye dayanarak söylüyorlar bunu?
Bunu önlemek için mesaj atmayi düsünüyorumBaşkanları gibi K.O.Ç bunlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İngiliz kulüpleri herkese para saçıyor bize de saçsalar fena olmaz![]()