Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basın toplantısı başlıyor. Levent hoca açıklama yapacak.

- Their fans seem to love him and don't want him to leave which is usually a good sign. But he's not Belotti. Where's Belotti?
Hayranları onu seviyor gibi görünüyor ve gitmesini istemiyorlar ki bu genellikle iyi bir işarettir. Ama o Belotti değil. Belotti nerede?

- It’s obviously a fan’s compilation video as they don’t want him to go. In the one our scouts put together he makes Messi look average
Açıkçası, hayranlarının gitmesini istemedikleri bir derleme videosu. Gözcülerimizin bir araya getirdiği sırada Messi'yi ortalama görünmesini sağlıyor.

aha vallaha yediler
Bune lan :ROFLMAO: :rose:;):ROFLMAO:

diagne’nin epl’yi istediğini söyleyen arkadaşlar hangi bilgiye dayanarak söylüyorlar bunu?

10 milyon pound mu euro mu?
Bizimkiler yanlış anlayıp euro diye 13te diretmesinler. 10 milyon pound'a sarıp yollayalım

Transfer pazarliklarini hep merak etmisimdir? Neler konusuluyor? Çok merak ediyorum

Taraftarin soyledikleriyle oyuncunun fiyati dusecegini sanmiyorum yabanci takimlarinda taraftarlari neler neler soyluyor ama yine degerinde veya fazlasina satabiliyorlar

Bence kesinlikle etkiler nasıl biz bi transferi istemedigimizde twitterdan o kadar baskı yaptık bazı transferlerden vazgeçtiler buda aynı adamın tüm transfer durumunda altına o kadar linç ettiler ki ister istemez olaylar patlak verdi diagne elde kaldı

Antu da Diagne yi isteyen Aston Villa nin twitterine almayin gibisinden birseyler yazmak icin orgutleniyor şikeci tayfa.Ben hayatimda bukadar ezik,bukadar korkak,bukadar kuş beyinli bir taraftar gurubu gormedim.

Başkanları gibi K.O.Ç bunlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence kesinlikle etkiler nasıl biz bi transferi istemedigimizde twitterdan o kadar baskı yaptık bazı transferlerden vazgeçtiler buda aynı adamın tüm transfer durumunda altına o kadar linç ettiler ki ister istemez olaylar patlak verdi diagne elde kaldı
Nasıl elde kaldı.. Aston Villa olayı da mı olumsuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt