Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
12 milyon civarına peşin 1-2 milyonluk bonus ekletmek lazım çünkü sıkışık durumdalar fırsattan eğer yararlanabilirsek 1-2 milyonluk bonus bile koydurabiliriz ipl klupleri için çerez parası bunlar bir iki tık zorlamak lazım açıkçası

SON DAKİKA - Ali Koç: "İki stoper, bir 6 numara ve hocamızın isteğine göre bir oyuncu daha transfer edeceğiz."

bunlar harbiden murici 1. forvet olarak yazdilar

12 milyon civarına peşin 1-2 milyonluk bonus ekletmek lazım çünkü sıkışık durumdalar fırsattan eğer yararlanabilirsek 1-2 milyonluk bonus bile koydurabiliriz ipl klupleri için çerez parası bunlar bir iki tık zorlamak lazım açıkçası

Elimizde patlayacak o 1..2 ler yüzünden

Taner Alpak: "2008/09 yılında Galatasaray'da çalıştığımda Arjantin'de 2.5 ay boyunca oyuncu izledim. Sonrasında Türkiye'ye döndüm ve tekrar Arjantin'e gittim. O süreçte Radamel Falcao ile tanıştım. Falcao ile birlikte Javier Pastore ve Angel Di María ile ilgilendik. (Radyospor)

Taner Alpak: "O dönemin sportif direktörü Adnan Sezgin'e bu üç oyuncunun alınması noktasında rapor sundum. Falcao, Di María ve Pastore o dönem Galatasaray'a gelmeye sıcak bakmıştı. Üç oyuncu için o dönem çıkan maliyet 11 milyon dolardı. Adnan Sezgin o 3 ismi veto etti."

@Hayri Cund

Diagne'nin İtalyan pasaportu olduğu kesin mi? Kaynak varsa alalım lütfen

Their fans seem to love him and don't want him to leave which is usually a good sign. But he's not Belotti. Where's Belotti?

ise yaradi iste. Salak social medya tarafi dogru yolu buldu

Elimizde patlayacak o 1..2 ler yüzünden

Sanmıyorum perşembe akşamı iplde transfer dönemi kapanacak evrak işleri falan derken kısa sürede halletmeleri lazım o yüzden sıkışık durumlar tabi ne kadar zorundalar forvet almak için bilmiyorum ama eğer bizim devre arası yaşadığımız gibi bi durumdalarsa normalde vereceklerinden daha fazlasına satma imkanımız var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt