Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öğlen Rodop, Bakayoko için gitmedi Şükrü Hanedar demişti. Meğer doğruymuş ana konu Diagne imiş.

monaco, falcao transferi ile ilgili nasıl ki roma - valencia vs. devreye girdi haberleri yaptırıp, bizi panikle para bayilmaya zorlamaya çalışıyorsa, biz de ibrahim seten'e aston villa haberini yaptırarak araplar üzerinde aynı baskıyı kurmaya çalışıyoruz diye düşünüyorum.

iddia ediyorum; ne bizden başka bir avrupa kulübü falcao için bonservis öder, ne de aston villa diagne'yi alır.
6 Ağustos 2019 19:01 · spotila
images (8).webp

beyler noktalama ve türkçeyi düzenli kullanarak diagneyi övelim translate cümleleri güzel çevirsin

belki forumumuz takip eden aston villa taraftarları vardır

Aslında ben nötrüm ona karşı iyi işler yaptığı kadar kötü işlerde yaptı yani dengede kur sabitleme olayı yaptığı en iyi iş tabini bende onu kastettim zaten
Bence artilari eksilerinden fazla. Siyaset ve sikeciler kulübü böldü, FT'de buna alet oldu bu yüzden FT'ye karsi hep bir sogukluk var icimde.

O sezon yine sampiyon olurduk.

Aston Villa forumlarında Diagne için gelirken Belhanda'yı da getirsin diyolar...Epey bir taraftar grubu gelmesini istiyor Diagne'nin..hadi bakalım inşallah...
ALLAHIM GERÇEK Mİ BU İNŞALLAH BELHANDAYI DA PAKETLEYİP 25 E SATARIZ

Transfer markete göre 2 gün sonra bitiyor transfer sezonu epl de bugün kap gelmesi lazım nası yetişecek yaw

Yav arkadaş bu rodop diyorki apo mondragon ile görüşecekmiş falcao için.

İkna ettiğin bir adamın memleketlisiyle niye görüşürsün?

İkna edememişsen ikna etmesi için görüşmen gerekir.Bunlar neden bu kadar kolpa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt