Hakkı Abukan
Parçalı Üye
- 9 Mart 2012
- 4.873
- 2.375
- 1.273
Rodop Ahmet Bulut ile konuşmuş. Bulut FALCAO'DA son noktaya gelmişiz. Bir miktar bonservis verilme durumu varmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak?
her transfere kaç gündür aynı şeyi diyorlar yeter lanali naciyi dinliyorum da öyle bir kaç güne bitecek bir transfer değil
Adami satmak icin biz niye oraya gidioruz onu anlamdim ,adamlarim temsilcisinin buraya gelmesi gerekmiyormu?
monaco, falcao transferi ile ilgili nasıl ki roma - valencia vs. devreye girdi haberleri yaptırıp, bizi panikle para bayilmaya zorlamaya çalışıyorsa, biz de ibrahim seten'e aston villa haberini yaptırarak araplar üzerinde aynı baskıyı kurmaya çalışıyoruz diye düşünüyorum.
iddia ediyorum; ne bizden başka bir avrupa kulübü falcao için bonservis öder, ne de aston villa diagne'yi alır.
6 Ağustos 2019 19:01 · spotila
Bence artilari eksilerinden fazla. Siyaset ve sikeciler kulübü böldü, FT'de buna alet oldu bu yüzden FT'ye karsi hep bir sogukluk var icimde.Aslında ben nötrüm ona karşı iyi işler yaptığı kadar kötü işlerde yaptı yani dengede kur sabitleme olayı yaptığı en iyi iş tabini bende onu kastettim zaten
Bence Galatasaray da işler öyle yürümüyor reis bunu daha önce de gördük. Öyle serseri serbest bir takımız bizBeni tek sevindiren durum forvetleri gondermeye calisiyorsak demek ki forvet transferi bitmiş
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ALLAHIM GERÇEK Mİ BU İNŞALLAH BELHANDAYI DA PAKETLEYİP 25 E SATARIZAston Villa forumlarında Diagne için gelirken Belhanda'yı da getirsin diyolar...Epey bir taraftar grubu gelmesini istiyor Diagne'nin..hadi bakalım inşallah...