Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.548
- 5.188
Bakakoyo bizi istememiş diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalandir. Milan'a giden bize okyanusta yüzerek gelir.Bakakoyo bizi istememiş diyorlar
Şunu bi sarı üye paylaşsa anında kuş muamelesi yapar banlarsınız
Hangi kanalda maçEsitiyi ajax mı almış?
Yok bea Paok'la yapıyorlar işte yazmaya üşendimEsitiyi ajax mı almış?
şu video ile doucourenin videosuna baktım bu çocuk ondan daha iyi gibi
Anlamadin ki mevzuyu. Bunu diyen rodop idi ve gercekten ardindan diagne konusu basina dustu.bakayoko için gidildi ama baska görüşmeler de yapacak dedi bugun ali naci.ana hedef bakayokoymuş.2 gündür ingilterede.cenk için de görüşecekmiş.şeref aydın da önceden gittiğini söyledi ve daha cok bakayokoyu işaret etti sanırım o da.eksik bilgi sendeki
Rtaş istanbulda mı çalışıyorsunArkadaşlar öncelikle merhabalar.. Yaklaşık 5 6 senedir takibinde olduğum ve son 2 senedir de üye olarak takip ettiğim bu foruma ilk mesajımı atmaktayım. Üzüntüsüyle, sevinciyle, yeri geldiğinde agresyonu ve yeri geldiğinde saygı, sevgiyle bütün duygularınıza şahit ve eşlik ettiğimi bilmenizi isterim. Herkese güzel ve mutluluk dolu bir transfer dönemi dilerim ve tabi ki ivedilikle Falcao ve DOS beklerim.Bu arada mesleğim Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi. Ağzınız ve dişinizle ilgili herhangi bir problem söz konusu olursa elimden geldiğince ilgilenmekten mutluluk duyarım.. Sevgiler ve Saygılar
O çocuğu çok tutmuştum bende, ajax mi kaptı diye panik olduydumYok bea Paok'la yapıyorlar işte yazmaya üşendim![]()
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.. Yaklaşık 5 6 senedir takibinde olduğum ve son 2 senedir de üye olarak takip ettiğim bu foruma ilk mesajımı atmaktayım. Üzüntüsüyle, sevinciyle, yeri geldiğinde agresyonu ve yeri geldiğinde saygı, sevgiyle bütün duygularınıza şahit ve eşlik ettiğimi bilmenizi isterim. Herkese güzel ve mutluluk dolu bir transfer dönemi dilerim ve tabi ki ivedilikle Falcao ve DOS beklerim.Bu arada mesleğim Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi. Ağzınız ve dişinizle ilgili herhangi bir problem söz konusu olursa elimden geldiğince ilgilenmekten mutluluk duyarım.. Sevgiler ve Saygılar
EyşanlıŞu takımda 2-3 kişi yerli transferi ile 2-3 kişi yabancı transferi alış satış ile aynı anda ilgilensin. Eşanlı yürütülsün..