Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne kalsın. En az 20 daha atar. Falcao’yu da en az 20 atar diye istiyoruz. Gelsin kampa katılsın, takımla çalışmaya başlasın. 10 nedir şaka gibi. En kötü 15 etmesi lazım da satma konusunda başarısız bir yönetim mevcut maalesef. Ergen taraftarımız da tuz biber ekiyor. Kruse’nin şeyini paylaşıyor mu Fenerliler? Skandallarını instagramda yüzüne vuruyor mu?

Seneye veya devre arasında istediğimiz fiyata satarız Diagne’yi. Hocanın topa girip herkese ayar vermesi gerekiyor. Diagne’ye içeride taraftara da dışarıda. Hoca “ Diagne çok iyi golcü daha iyisini de neden istemeyeyim “ dese şu yangın ortadan kalkacak.

Tok satıcı pozisyonuna geçmemiz lazım çok acil. Hocadan yönetimden taraftara. Satacak başka oyuncu baksınlar anlaşma bekleyen diğer transferler için para bekleniyor ise.

Taraftar da akıllanır belki de adamı değersizleştirmek için uğraşmaz. Transfer ekip işi de sadece satın alırken değil satarken de ekip işi. Hocanın yönetime destek olması lazım.

Mitroğlu, Mariano gitsin, gerekirse Fegh satılsın, Falcao bonservissiz, kiralık/tapulu 6 ve stoper gelsin. Sağ da Jimmy iş görür . Atanın iyi olsun da. Seneye Allah büyük. Diagne o zaman satılır.
yanlış düşünüyosun. sen istediğin kadar tok satıcı ol bu adamın istikrarsız ve disiplinsiz bi forvet olduğunu herkes biliyor. ki bunu da gördük ikinci yarıda. sen bu adamı en fazla 15m euroya satarsın seneye. o da kesin değil. 11de anlaşıp verirler diye düşünüyorum

Su diagne kalsinda gorelim forumda 20 atar 30 atar diyenleri ucuncu hafta burda ilk onlar sover onemli olan gol atmakta degilki

Takim oyununa katkisi sifir burak her gittigi yerde tonla gol atiyor ama takimi 3 4 filan oluyor adam takim oyununu olduruyor

Babel Diagne feghoulı
Seri belhanda
Donk
Yuto marcao boss mariano
Muslera

Oyna devam

golün güzelliğine bakın

adamın çapraz koşusu ofsayttan kaçması ve rakibi yatırıp golü yazması

basit görünüyor ama baştan sona kalite

yanlış düşünüyosun. sen istediğin kadar tok satıcı ol bu adamın istikrarsız ve disiplinsiz bi forvet olduğunu herkes biliyor. ki bunu da gördük ikinci yarıda. sen bu adamı en fazla 15m euroya satarsın seneye. o da kesin değil. 11de anlaşıp verirler diye düşünüyorum

46 maçta 43 gol atmak istikrar değil de nedir? Bu adam ne kamp ne sistem gördü. Özel hayatında isterse travestiyle takılır. Paraya sıkışık olduğumuz için taraftar da görüyor ki tek çare bu adamı satmak her yere git yazıyor. Teknik ekip yanlış yönetti Diagne ile ilgili süreci. 11 rakamı başırısız satış demektir.

Akıllı yönetim bunu 20 den aşağı satmaz. Beğenmediğimiz Fiko eminim bonuslarla 20 ye okutmuştu geçen ay Çin’e. Adam şampiyonluk getirdi günah keçisi oldu ya 3 ayda. 3 ay oynadı yahu adam Sudan çıkmış balık gibi. 3 ayda en yaptı da bu kadar hakeretleri hak etti insanların bi kendine sorması lazım.

Bu kibirli duruş iyi bir şey değil. Kazanmak için çabalamak lazım. 4 yıl yata yata para kazanan adama bu kadar git yazılmadı ayıptır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt