Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Apo ne diyor videoda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske, Kdkoy - ibb - ts - bjk deplasmanlarinda girip pesine taksa hepsini, bol bol kart aldirip sinirlendirtseAdam ilk macında hemde hazırlık tek idmanla yarım saatte 2 sarı kart göstertti, deli etti yunanları. Normal sert gecen lig maçlarında kafayı yedirir rakiplere. Hakkaten rakip için büyük tehdit.
Birakinda Falcaoyu gidip alayimApo ne diyor videoda.
Maç nerde?Esiti yi izliyorum..Allahtan almamışız..
aram iyidir dinliyorum
Yabanci siniri sorulmaz,program yabanci siniri uzerine yapilar kalan surede de turk futbolu konusulur.Bu ikiliden baska ne beklenir kibugün tff başkanı rıdvanın konuğuymuş
yabancı sınırı sorulur herhalde
Bilmiyormus gercekten, alamadiAlbayrak resmen taş taş geçmiş taraftar ile. geçen sene de bende kimi alacağımızı bilmiyordum diyordu.
Şöyle bi haber var ne kadar güvenilir bilemedim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaçırılma değilde seviyeli bi seyahatti bizimkisi.Uzaylılar tarafından kaçırılan var mı aranızda? Bir şey soracağım.
Aynen ben de izliyorum maci, fazla oyunun icinde yok, geride oyun kuramiyor, bosa cikip topu istemiyor, tam duz bir oyuncuEsiti yi izliyorum..Allahtan almamışız..
Bitti transfer ya bence. Bu kadar rahat olamazlar. Emre konusunda da böyleydik yarın shaada olacak. Kim bilir ligin ilk haftası falcao yla başlarız belki.
Bu ne olm
Alın arkadaş yahu alın kimlere bermedik o parayı ciddi potansiyelli cocuk, sınır mınır gelecek diyorlar, Emre Mor, Jimmy, Okan, Mehmet Özcan, alt yapıdan da 2-3 tanesi tutar zaten.
Şu elimizde olan kalburüstü oyunculardan da bişeyler kaparlar.
Şu şekil bikaçtane daha koyduk mu takıma, sınır mınır getirmeye korkarlar. Zaten sınır getirirlerse ahada buraya yazıyorum ülkemizdeki diğerleriyle aramızı bayaa bi acarız. Ülkede nekadar genç yetenek varsa alayı bizi tercih eder.