Transfer Nöbeti (ARŞİV 20)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albayrak resmen taş taş geçmiş taraftar ile. geçen sene de bende kimi alacağımızı bilmiyordum diyordu.
Yokbe renkdaş kamerayı görüyor, çekildiğinin farkında, bukadarda acemilik yapmaz, bildiğin resmi açıklama bu. Eğerki bir aksilik olur gelmezse istifaya götürür bu görüntü.
Benim fikrim yüzde yüz bitti bu iş.

2 aydır bi adamı alamadınız sıktı artık yaa taraftara mana buluyorlar bi de bokunu çıkardı yönetim.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yokbe renkdaş kamerayı görüyor, çekildiğinin farkında, bukadarda acemilik yapmaz, bildiğin resmi açıklama bu. Eğerki bir aksilik olur gelmezse istifaya götürür bu görüntü.
Benim fikrim yüzde yüz bitti bu iş.

Yok ya ne istifası. Geçen sene forvetsiz girdik istifa etmedi. yine bir bahane bulurlar

albayrak dalga gecmis resmen.
Taraftarlara Birakinda gidip falcao yu alalim dedi

albayrakı günahım kadar sevmem de adam ne demiş de kızıyorsunuz

ne desin adam o kalabalık da

nüktedan davranmış işte

Ezber laflar. Feghouli’yi övmemizin bir sebebi bu adamın gelişi. Takım oyununa katkısı sıfır olan adamı oynatmaz Terim. Mitroğlu iyi bir işaret olacaktır.
Hehe diagnede oyle fizik varki rakiplerin hepsini sirtina alip saga solu goturdu hic bir alakasi yok feghouli form tuttu siz guzellemelere devam edin insallah kalmaz ama.kalirsada bu laflari yazanlardan biri diagneye laf ederse ozaman bu yazilari suratlarina carpmak lazim

Transfer olmazssa apo başkanı serum bağlayarak kurtulamaz taraftar bu sefer çiğ çiğ yer. ligin başlamasına 10 gün kalmış 6 numara yada orta sahada 3 adamımız yok. Forvetimiz diagne 30 gol atmış adamı şu güne kadar pazarlayamamışsın. Üstüne falcao için şunları diyip alamazsan gittiğin yerden dönmemek en hayırlısı olur baskan için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt