- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Arkadaslar sürekli büyük harflerle yazmak yasaktir. Arkadasimizi bu sebepten ötürü konudan uzaklastirmaya karar verdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan yerine M.Şengezeri almalıydık çok potansiyelli
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Profesor Abuzer???APONUN YALANI ORTAYA ÇIKANA KADAR KONUŞMAMA KARARI ALDIM ..
SONRA GELİP BU KARDEŞİNİZDEN ÖZÜR DİLEYECEKSİNİZ TAMAM MI ?
EĞER GELİRSE FALCAO BEN HEPİNİZDEN DİLERİM AMA GELMESSE SİZ BENDEN ÖZÜR DİYECEKSİNİZ ..
![]()
Bence en doğrusunu yaptınız saygılar.Arkadaslar sürekli büyük harflerle yazmak yasaktir. Arkadasimizi bu sebepten ötürü konudan uzaklastirmaya karar verdim.
Arkadaş açık havaya çıkıp derin nefes almalı, transfer haberine dayanamayıp zatüre geçirmiş olabilir.Arkadaslar sürekli büyük harflerle yazmak yasaktir. Arkadasimizi bu sebepten ötürü konudan uzaklastirmaya karar verdim.
Arkadaslar sürekli büyük harflerle yazmak yasaktir. Arkadasimizi bu sebepten ötürü konudan uzaklastirmaya karar verdim.
AnkaraGençler albayrak nerde su anda ?
Uygunsuz buldugunuz mesajlari raporlayiniz. Biz bakar, gerekeni yapariz. Her zaman yetisemiyoruz ama cogu zaman siz raporlamadan biz müdahale etmis oluyoruz. Arada aksakliklar olabilir elbette ama elimizden geleni yapiyoruz.Modlardan rica ediyorum ortaligi karistirmaya meyilli arkadaslara uyarilarda bulunsun valla zor tutuyorum kendimi 1 kisi yuzunden su guzel forum ortamindan mahrum kalmak istemiyorum
OteldeGençler albayrak nerde su anda ?
Rüyamda Eren Derdiyokla sözleşme uzatıyorduk.![]()