Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Mutlusun bakıyorum![]()
Mutluyum tabi. İyi bir transfer yaptık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mutlusun bakıyorum![]()
keita oynadığı süre zarfında topu ayagına her adlığında müthiş heyecanlandığım bi adamdı yaw. resmen top bi an önce ayagına gelsin de ne yapacak acaba diye dua ediyodum. gs da oynamış en özel adamlardan ve tam görmek istediğim bi yapısı vardı. güçlü, hızlı, teknik. bu 3 özellik taşıyan futbolcular 50m den baslıyor suan fiyatları.visca onyekuru bu admalar faydalı olur muhakkak da şu gözler yıllar sonra şu takımda ribery gibi keita gibi çalım atıp giden adam görmek istiyor
en son çalım atan oyuncumuz brumaydı herhalde
Karantina falan yetisirlermi febe macina?6 şubatta firavunların musası olacak aslan parçası.. hadi kurun şu kadroyu 6 şubatta tam kadro gidelim şeytanın düzenini başına yıkmaya.
Parasalyani taktiksel anlamda mi yoksa transfer anlaminda mi?
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karantina bütün ülkelere uygulanmıyorKarantina falan yetisirlermi febe macina?
keita oynadığı süre zarfında topu ayagına her adlığında müthiş heyecanlandığım bi adamdı yaw. resmen top bi an önce ayagına gelsin de ne yapacak acaba diye dua ediyodum. gs da oynamış en özel adamlardan ve tam görmek istediğim bi yapısı vardı. güçlü, hızlı, teknik. bu 3 özellik taşıyan futbolcular 50m den baslıyor suan fiyatları.
haftaya 11 baslar.Mustafa icin prosedür var mi.karantimaya falan girmiyor değil mi renkdaslar