Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
visca onyekuru bu admalar faydalı olur muhakkak da şu gözler yıllar sonra şu takımda ribery gibi keita gibi çalım atıp giden adam görmek istiyor

en son çalım atan oyuncumuz brumaydı herhalde
keita oynadığı süre zarfında topu ayagına her adlığında müthiş heyecanlandığım bi adamdı yaw. resmen top bi an önce ayagına gelsin de ne yapacak acaba diye dua ediyodum. gs da oynamış en özel adamlardan ve tam görmek istediğim bi yapısı vardı. güçlü, hızlı, teknik. bu 3 özellik taşıyan futbolcular 50m den baslıyor suan fiyatları.

iyi geceler baylar
ortasaha için herhangi bi transfer gelişmesi yaşandı mı acep?

bilezik gibi
DelightfulFormalAmericanshorthair-small.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa icin prosedür var mi.karantimaya falan girmiyor değil mi renkdaslar

Şuan 17 yabancımız var.

Muslera, Marcao, Luyindama, Donk, Ozornwafor, Saracci, Linnes, Omar, Etebo, Belhanda, Feghouli, Babel, Falcao, Onyekuru, Sekidika, Mostofa, Diagne

Diagne ve Sekidika gidince 15 kalıyor. Omarında lisansı askıya alınmıştı galiba 2 yabancı hakkımız daha var.

SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

keita oynadığı süre zarfında topu ayagına her adlığında müthiş heyecanlandığım bi adamdı yaw. resmen top bi an önce ayagına gelsin de ne yapacak acaba diye dua ediyodum. gs da oynamış en özel adamlardan ve tam görmek istediğim bi yapısı vardı. güçlü, hızlı, teknik. bu 3 özellik taşıyan futbolcular 50m den baslıyor suan fiyatları.

o kadarını da istemiyorum artık

bir tane oyuncumuz çalım atsın

abubakar kadar çalım atacak adam yok mesela yıllardır

Sinan yilmazin goruslerini begeniyorum yazin etebo cok gereksiz top oynayamaz galatasarayda demişti hakli cikti. Saat 2 gibi mohamed icin video atacak bakalim ne diyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt