- 18 Mayıs 2011
- 53.495
- 57.471
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
trabzon'a 3Bakasetas 3 milyonsa ona cokseydik.
yalanmş oİrfana çok sevinmem şuan. 1 ay oynayamayacak adam.
3ünü toplam 1 milyon euroya alabilirsek bence hamle yapariz. 3 milyon lira az para degil adam basiferro+gedson kiralık alınır
irfan transferi olacaksa luyi kesin gidiyo demektir diagnenin para mohamede gidiyo çünkü
ferro kaan falan o yüzden gündemde heralde hala
ferro-marcao-donk gibi bişey olacak irfan giderse
bide bizim ne kadar paramız var an itibariyle biri yeşillendirirse iyi olur telles,kiralıklar cart curt karıştı bende
kaan ayhan'i satin alip mert cetin'i kiralarsak luyi yerine acayip iyi olurdu. hem donk'u da sene sonu paketleyince 2 türk stoper hazir olurduLuyiyi satmakta geciktik. Sezon başında satsak şimdi alacağımzdan bir 3-5m daha fazlasını alırdık muhtemelen.
kaan'ı salmazlar yaw salsalar bile istediğimiz rakamların üstünde olur diye tahmin ediyorum. Sezon başında kaçırmakla büyük hata ettik
valla bakasetas 4 5 civarına tsye gidiyor irfanla bakasetas arasında o kadar uçurum yok kalite olarak
10m vermek çok saçma olur cidden
mert cetin sakar bir stoper yaw. ben pek beğenmiyorum. (yıllar evvel 2 maçını izledim sadece)kaan ayhan'i satin alip mert cetin'i kiralarsak luyi yerine acayip iyi olurdu. hem donk'u da sene sonu paketleyince 2 türk stoper hazir olurdu
Diyorum ya işte kaç sezondur 20 golü görmüş gol kralı yok. Kısır bir lig.Bı tane mısır ligi maçı izleyim dedim gözlerim kanadı lan isabetli pas yok maçta harala gurele resmen kör dövüşü bu çocuk iyi gol atmış o ligde
Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Koray gunther oynuyormukaan ayhan'i satin alip mert cetin'i kiralarsak luyi yerine acayip iyi olurdu. hem donk'u da sene sonu paketleyince 2 türk stoper hazir olurdu
son 4 macin 3ünde ilk 11 baslamis
Bakasetas 3 milyonsa ona cokseydik.