Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfan transferi olacaksa luyi kesin gidiyo demektir diagnenin para mohamede gidiyo çünkü

ferro kaan falan o yüzden gündemde heralde hala

ferro-marcao-donk gibi bişey olacak irfan giderse

bide bizim ne kadar paramız var an itibariyle biri yeşillendirirse iyi olur telles,kiralıklar cart curt karıştı bende

Luyiyi satmakta geciktik. Sezon başında satsak şimdi alacağımzdan bir 3-5m daha fazlasını alırdık muhtemelen.
kaan'ı salmazlar yaw salsalar bile istediğimiz rakamların üstünde olur diye tahmin ediyorum. Sezon başında kaçırmakla büyük hata ettik

Luyiyi satmakta geciktik. Sezon başında satsak şimdi alacağımzdan bir 3-5m daha fazlasını alırdık muhtemelen.
kaan'ı salmazlar yaw salsalar bile istediğimiz rakamların üstünde olur diye tahmin ediyorum. Sezon başında kaçırmakla büyük hata ettik
kaan ayhan'i satin alip mert cetin'i kiralarsak luyi yerine acayip iyi olurdu. hem donk'u da sene sonu paketleyince 2 türk stoper hazir olurdu

valla bakasetas 4 5 civarına tsye gidiyor irfanla bakasetas arasında o kadar uçurum yok kalite olarak
10m vermek çok saçma olur cidden

Bakasetas da iyi topçu ama o da 4-5 milyon euroluk adam değil. O da kazık. 2 milyon maksimum.

Yaşın tam kaç bilmiyorum hatırlar mısın ama Gençlerbirliği’nin Ersun’la şampiyonluğa oynadığı, UEFA’da son 16’da (sanırım son 16 idi) Velencia’ya elendiği sene Josip Skoko diye bir topçusu vardı.

Bakesetas 5, İrfan 10 ediyorsa rahmetli Cavcav yaşasa ve elinde şu anda Skoko olsa 40’a satardı bu fiyatlarla.

paramiz olsun, olmasin: bu ligde en zor transfer yapan galatasaray. yönetimler istedigi kadar degissin. bize gelince hep fazla fiyat cekiyorlar. kaziklamaya calisiyorlar. transfere dahil olmayan insan evladi kalmiyor.

Taylanın alternativi yok kesinlikle 6 no almamız lazım etebodan bir cacik olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt