Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakasetas da iyi topçu ama o da 4-5 milyon euroluk adam değil. O da kazık. 2 milyon maksimum.

Yaşın tam kaç bilmiyorum hatırlar mısın ama Gençlerbirliği’nin Ersun’la şampiyonluğa oynadığı, UEFA’da son 16’da (sanırım son 16 idi) Velencia’ya elendiği sene Josip Skoko diye bir topçusu vardı.

Bakesetas 5, İrfan 10 ediyorsa rahmetli Cavcav yaşasa ve elinde şu anda Skoko olsa 40’a satardı bu fiyatlarla.

24:asd:

Valla haklısın max ederi o ama malatyanın yusufa 3m cektiği yerde alanyanın 4 5 istemesine şaşırmıyorsun.

Dolasan videolarda artik ilk baktigim unsur atilan gollerin ne derece kolay veya beceri gerektirdigi oluyor. Malum diagnenin bolca gollu videolari var, ama yarısı al da at kalitesindedir. Bu Mostafanin golleri ise epeyi kaliteli duruyor. Hadi bakalim, utanmayiz umarim

Mert çetinin potansiyeli vardır belki gelişir ama şuan bizim işimizi görmez

sahada özgüvensiz ürkek duruyo,milli takımda hata yapıp golü yediğimiz maçtada izledim bizlik değil şuan

bide çok sessiz saf bi görüntüsü var çakal bi forvet maçta al şu 20 lirayı bana bi sigara al dese para üstü kalırsa benim olsunmu diyip gidip alacak gibi bi görüntüsü var adamın

aslında ismi geçenlerin bı çoğundan kötü değildi bu çocuk gelişim gosterdimi hız izlemedim ama, bizdeyken umutluydum , üstelik her türlü satılabilecek piyasası olan bı çocuktu

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o zamanlar euro bu halde degildi ama 1 milyon euro falan aliyordu koray. cok da öyle oynamaya motivasyonu yoktu gibi. 4 sene bizde gelismeden öyle yatti. hem biz hem oyuncuda kabahat var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt