Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
st etienne forumunda biraz okuyorum. ne bekliyorduk adam türkiyenin en büyük kulübüne imza atti, cok büyük bir hayal kirikligina ugrayamayiz diyorlar
kardeşim çalışkanlığıni çok takdir ediyorum, bir haftadır bütün arapça Türkçe twitleri taşıman olsun , heryerden haberdar oluşun takdire şayan, forum için elinden geleni yapıyorsun
tenor.gif

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bana mesut özil rüyasi kabusa dönüsecekmis gibi geliyor bu arada, fena patlarlar bu defa.
Patladılar zaten de kabul ettiremeyiz bu şikecilere adamlar psd'nin city'nin yapamayacağı işlere kalkışıyorlar

Akılları sıra limitin arkasından dolandıklarını sanıyorlar uefa'nın denetimi altına girince ceza yağıcak topçularının lisanlarını iptal etse uefa şaşırmam

Patladılar zaten de kabul ettiremeyiz bu şikecilere adamlar psd'nin city'nin yapamayacağı işlere kalkışıyorlar

Akılları sıra limitin arkasından dolandıklarını sanıyorlar uefa'nın denetimi altına girince ceza yağıcak topçularının lisanlarını iptal etse uefa şaşırmam
Nihat yumurtladı ya işte bugün, Mesut'a limitte yer açabilmek için Serdar ve Gustavo indirime gitti diye. Mesut'un bu sezon için maliyeti olmayacağını açıklamıştı Fenerbahçe. Maliyeti olmayacak adam için yani 0'a yer mi açıyorlar?

Mohammed transfermarkt'a girilmiş. -1.25m€ zarardayız. :asd:

Birazdan şuna Socios'un İrfan'ı sil İrfan'ı yazmasını bekliyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt