Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Nando indirim yapmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye yav güzel bence![]()
Sana tehlikelisin dediğimde ne alakası var diye geçiştirmiştinMohammed'in arkadaşına dün gece mesaj atmıştım ( işsizlik)
Şimdi cevap vermiş
İngilizcemde sorun olabilir belki
Ekli dosyayı görüntüle 111004
Bunlara en güzel cevabı sahada veriyoruz kudursun haysiyetsiz şikecilerNihat yumurtladı ya işte bugün, Mesut'a limitte yer açabilmek için Serdar ve Gustavo indirime gitti diye. Mesut'un bu sezon için maliyeti olmayacağını açıklamıştı Fenerbahçe. Maliyeti olmayacak adam için yani 0'a yer mi açıyorlar?
Yok yavSana tehlikelisin dediğimde ne alakası var diye geçiştirmiştin![]()
Abdurrahim adamı öyle meşgul ettiki anca telefonu eline alabilmişYok yav
Dün yazsaydı mesajı hemen bombayı salardım buraya hiç değilse rahat bir uyku çekerdik
İş işten geçtikten sonra yazmış ne yapayım![]()
Bu İngilizce'nin nesi var renktom?Mohammed'in arkadaşına dün gece mesaj atmıştım ( işsizlik)
Şimdi cevap vermiş
İngilizcemde sorun olabilir belki
Ekli dosyayı görüntüle 111004

Bu Mohammed'in yanındaki değil yalnız. O abisi galibaAbdurrahim adamı öyle meşgul ettiki anca telefonu eline alabilmiş
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yatamıyoruz arkadaşTam gaz devam yolla gelsin...![]()

bence çok temiz , successfulBu İngilizce'nin nesi var renktom?

Tehlikeli olmadığına inanmış gibi davranayım..Yok yav
Dün yazsaydı mesajı hemen bombayı salardım buraya hiç değilse rahat bir uyku çekerdik
İş işten geçtikten sonra yazmış ne yapayım![]()
İsteyince yapıyorlarmış.Ulan yeni yönetim göreve mi başladı? Son 2 günde olanlar Apo Cengizlik bisey değil

Tam gaz devam yolla gelsin...