Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem tempolu hem de teknik var aslinda ama gununde degilken berbat oynuyor(saracci)

Sagbek versiyonunu bulmak lazim
Saracchinin onu leipzige aldıran özelliğide,bize bu mesajları yazdıran özelliğide o zaten

Leipzigin kiralamasına ve bizimde almasakmı dememize sebepte o özelliğinin saman alevi gibi olması ve sakatlık sorunu

yoksa bize düşmez,düşsede kaçırılmayacak bi fırsat

Bu yazıyı okuyan angut forum uyeleri, alayınızın anasını bacısını en içten dileklerim ile selamlıyorum.

Özelikle o beyin fukarası yozgatliyi, ergen ergen yazan malı.

Ben yarın antu'yu bir karıştırıp bunları delirtim

Adamların borcu almış başını gitmiş halen biz batacağız zannediyor zavallılar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Saracchinin onu leipzige aldıran özelliğide,bize bu mesajları yazdıran özelliğide o zaten

Leipzigin kiralamasına ve bizimde almasakmı dememize sebepte o özelliğinin saman alevi gibi olması ve sakatlık sorunu

yoksa bize düşmez,düşsede kaçırılmayacak bi fırsat
Alternatifini bulmustum saraccinin ama abdye gitti cocuk

Bunlar ne içiyor, ne kullanıyor lan.

Harbi kafa yanmış bunlarda.
SmartSelect_20210129-010456_Samsung%20Internet.webp

Harbi kafa yanmış bunlarda.Ekli dosyayı görüntüle 111028

Bunlara laf anlatılmaz ya başka bir boyuta geçmişler
5 milyar tl borç açıklamışlar hala zart zurt kredi kartından ödeme yapınca hiç para harcamamış gibi hisseder ya insan bunlar da öyle sanıyorlar heralde borçları erteleyince

Harbi kafa yanmış bunlarda.Ekli dosyayı görüntüle 111028

5 millyar ve her geçen gün büyüyen borcu da biz yaptık zaten. Arkadaş bu nasıl bir mantık, kadromuz var zaten para olmasa bile sorun değil demek istemiş ama elindeki o şişmiş ve birçoğunun yüksek maaş aldığı kadronun giderlerini neyle ödeyeceksin. Şampiyon olamasınlar ne Ali Koç ne Erol ne Emre kalır.

A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Süper Lig'de sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Hıncal Uluç genel anlamda Türk futbolundaki teknik direktörlerin korkak olduğunu söyledi.

"FATİH TERİM GALATASARAY'A TARİHİNİN EN KÖTÜ FUTBOLUNU OYNATIYOR"
Bu teknik direktörlerin bu korkaklıktan, bu ödleklikten vazgeçmeleri gerekiyor. Futbolcuların da sahtekarlıkların önüne geçecek. Tabela her şey değil. Fatih Terim, Galatasaray'a tarihinin en kötü futbolunu oynatıyor. Şampiyon olsa Galatasaray ne olacak? Umurumda mı? Ben önce çuvaldızı kendi gözüme bitiriyorum.

"İLK YARININ EN KÖTÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM"

İlk yarının en kötü teknik direktörü Fatih Terim, en kötü futbol oynayan takımı Galatasaray. İki kötü hoca daha söyleyeyim. Diğeri Okan Buruk, üçüncüsü de Rıza Çalımbay. Harika Sivasspor, harika Başakşehir ve çok iyi olabilecek Galatasaray, bugün tahammül edilmez derecede kötü futbol oynuyor.

A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Süper Lig'de sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Hıncal Uluç genel anlamda Türk futbolundaki teknik direktörlerin korkak olduğunu söyledi.

"FATİH TERİM GALATASARAY'A TARİHİNİN EN KÖTÜ FUTBOLUNU OYNATIYOR"
Bu teknik direktörlerin bu korkaklıktan, bu ödleklikten vazgeçmeleri gerekiyor. Futbolcuların da sahtekarlıkların önüne geçecek. Tabela her şey değil. Fatih Terim, Galatasaray'a tarihinin en kötü futbolunu oynatıyor. Şampiyon olsa Galatasaray ne olacak? Umurumda mı? Ben önce çuvaldızı kendi gözüme bitiriyorum.

"İLK YARININ EN KÖTÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM"

İlk yarının en kötü teknik direktörü Fatih Terim, en kötü futbol oynayan takımı Galatasaray. İki kötü hoca daha söyleyeyim. Diğeri Okan Buruk, üçüncüsü de Rıza Çalımbay. Harika Sivasspor, harika Başakşehir ve çok iyi olabilecek Galatasaray, bugün tahammül edilmez derecede kötü futbol oynuyor.
65.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt