- 1 Ağustos 2014
- 63.854
- 75.058
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk olarak dönüp bitti dedi ama. Irfan zaten ilk opsiyon , ikinci gedsondurnDun muhammed de yatmisti belli.olmaz
Karpuz kesecektik daha nereye yavbizim mahallenin delileri komple burada. başta ben. @Musap Aydinli @Cevahir Durmaz @Sami Karakoç @Berke Karabacak nöbet sizde artık. ben kaçayım. @Osman SEDEN herhalde uykuya dalmış ,ses ver yarın
Saracchinin onu leipzige aldıran özelliğide,bize bu mesajları yazdıran özelliğide o zatenHem tempolu hem de teknik var aslinda ama gununde degilken berbat oynuyor(saracci)
Sagbek versiyonunu bulmak lazim

Yapma yanarız.Acilen bana gedson duyumu lazım.
Taylan
Irfan Gedson
Bu orta saha çok iyi olur be.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Karpuz kesecektik daha nereye yav
Alternatifini bulmustum saraccinin ama abdye gitti cocukSaracchinin onu leipzige aldıran özelliğide,bize bu mesajları yazdıran özelliğide o zaten
Leipzigin kiralamasına ve bizimde almasakmı dememize sebepte o özelliğinin saman alevi gibi olması ve sakatlık sorunu
yoksa bize düşmez,düşsede kaçırılmayacak bi fırsat
Ele almadan anlayamayamO karpuz alinir mi la
Bunlar ne içiyor, ne kullanıyor lan.
Harbi kafa yanmış bunlarda.Ekli dosyayı görüntüle 111028
Bunlara laf anlatılmaz ya başka bir boyuta geçmişlerBunlar ne içiyor, ne kullanıyor lan.
Haklısın dostum, iq seviyemizi düşürmeye gerek yok.Şuraya düşük zekalı fblileri atıp zevkimizi baltalamayın ya bırakın küçük hayalleriyle avunsunlar
5 millyar ve her geçen gün büyüyen borcu da biz yaptık zaten. Arkadaş bu nasıl bir mantık, kadromuz var zaten para olmasa bile sorun değil demek istemiş ama elindeki o şişmiş ve birçoğunun yüksek maaş aldığı kadronun giderlerini neyle ödeyeceksin. Şampiyon olamasınlar ne Ali Koç ne Erol ne Emre kalır.Bunlar ne içiyor, ne kullanıyor lan.
A Spor yorumcusu Hıncal Uluç, Süper Lig'de sezonun ilk yarısını değerlendirdi. Hıncal Uluç genel anlamda Türk futbolundaki teknik direktörlerin korkak olduğunu söyledi.
"FATİH TERİM GALATASARAY'A TARİHİNİN EN KÖTÜ FUTBOLUNU OYNATIYOR"
Bu teknik direktörlerin bu korkaklıktan, bu ödleklikten vazgeçmeleri gerekiyor. Futbolcuların da sahtekarlıkların önüne geçecek. Tabela her şey değil. Fatih Terim, Galatasaray'a tarihinin en kötü futbolunu oynatıyor. Şampiyon olsa Galatasaray ne olacak? Umurumda mı? Ben önce çuvaldızı kendi gözüme bitiriyorum.
"İLK YARININ EN KÖTÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM"
İlk yarının en kötü teknik direktörü Fatih Terim, en kötü futbol oynayan takımı Galatasaray. İki kötü hoca daha söyleyeyim. Diğeri Okan Buruk, üçüncüsü de Rıza Çalımbay. Harika Sivasspor, harika Başakşehir ve çok iyi olabilecek Galatasaray, bugün tahammül edilmez derecede kötü futbol oynuyor.