Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre ufakta olsa Gedson ihtimali var ise İrfanla falan zaman kaybetmenin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.

İrfan Can için bahsedilen rakamlar zaten imkansız... Alsın İrfan'ı Göksel denen zerzevat bu saatten sonra Koç'a mı sokar yoksa yalandan yurt dışına mı satar zerre umurumda değil. Bunların tiribini neden çekiyoruz hiç anlamıyorum.

Sanki dünyadaki son merkez orta saha İrfan Can. 25 gündür saçma sapan işlerle uğraşıyoruz. Hiç gerek yok salın gitsin kime satıyorlarsa satsınlar görelim.

Bana göre Gedson ihtimali var ise İrfanla falan zaman kaybetmenin hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.

İrfan Can için bahsedilen rakamlar zaten imkansız... Alsın İrfan'ı Göksel denen zerzevat bu saatten sonra Koç'a mı sokar yoksa yalandan yurt dışına mı satar zerre umurumda değil. Bunların tiribini neden çekiyoruz hiç anlamıyorum.

Sanki dünyadaki son merkez orta saha İrfan Can. 25 gündür saçma sapan işlerle uğraşıyoruz. Hiç gerek yok salın gitsin kime satıyorlarsa satsınlar görelim.
Seneye sahada 8 yabancı hakkı düşünüldüğü için irfan can mantıklı
diğer türlü sizin gibi düşünüyorum irfan can'a vermeyi düşündüğümüz bonservis bedeli ile bir tık üstü oyuncu alınır

Öyle kötü bir kadro var ki oyuncu ekledikçe boşluklar gözükmeye devam ediyor. Hocam farkını gösterip ilk 3'e soktugu bu kötü kadroyu şamp yapacaktır. :)

Ali Koç un görüşmeye gittiği gün bile planlı bencede irfanı almayacaklar ama bu süreçte ne kadar olumsuzluk varsa pompalamaya çalışıyorlar bugün maçtan önce ilk gelen haberler fener ibfk ile anlaştı haberleri olur.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
irfan ın tercihi fb olmaz yaw. futbolcu oynamak ister ki irfan yıllardır 11 oynayan adam. fb de forma bulması da zor. o yüzden tercih etmez. futbolcunun istemediği yere de kulubü göndermez. okanda göksel de ılımlı adamlar cünkü. futbolcunun isteğini gerçekleştirecek ve galatasaray a gelecek.

Seneye sahada 8 yabancı hakkı düşünüldüğü için irfan can mantıklı
diğer türlü sizin gibi düşünüyorum irfan can'a vermeyi düşündüğümüz bonservis bedeli ile bir tık üstü oyuncu alınır

Tahmin ettim yerli oyuncu vs yazılacağını ama bence hiç sorun olmaz.

Adamlar zırt pırt değiştiriyorlar kafalarına göre sınırı. Rüzgar nereden eserse...

O konuda sıkar biraz sınır getirmek bu saatten sonra. Hadi öyle oldu diyelim ama yine o paralara değmez İrfan.

Gidip daha uygun maliyete Kaan'ı getirirsin stopere koyarsın. Sadece orta saha mı yerli olacak? İllaki başka çözümler bulunur.

Dusunsenize Emre B veya Ali Koc gidecek Serdar Aziz'e ve Gustavo'ya diyecekki sizin paranizdan kesip Mesute verecegiz kabul ediyormusunuz onlarda tamam baskanim verin bizim paramizi Mesute diyecek. Ya buna kim inanir ?
images (8).webp

irfan ın tercihi fb olmaz yaw. futbolcu oynamak ister ki irfan yıllardır 11 oynayan adam. fb de forma bulması da zor. o yüzden tercih etmez. futbolcunun istemediği yere de kulubü göndermez. okanda göksel de ılımlı adamlar cünkü. futbolcunun isteğini gerçekleştirecek ve galatasaray a gelecek.

Hic sanmıyorum abi. Ridvan denen seytan isin icindeyse bizim isimiz zor

beşiktaş'ın rıdvan'ı çıkardığı gibi bizimde bu tip birini monte etmemiz lazım. O ışığı Kerem'de görüyorum sadece. Savunma bölgesine yerli bir bek oyuncusu,stoper falan monte edebilsek gelecek yıllarda çok büyük rahat ederiz açıkçası.

Hic sanmıyorum abi. Ridvan denen seytan isin icindeyse bizim isimiz zor
hoca el atsa rahat bitirir işi aslında.Göksel ve okanı çözer.Hatta siyaseti de çözebilir istese hoca dobra adam çıkıp dese ''siyasiler katakulli yapıyo'' diye büyük sıkıntı olur o yüzden çekinirler hoca girerse işin içine

hoca el atsa rahat bitirir işi aslında.Göksel ve okanı çözer.Hatta siyaseti de çözebilir istese hoca dobra adam çıkıp dese ''siyasiler katakulli yapıyo'' diye büyük sıkıntı olur o yüzden çekinirler hoca girerse işin içine

Yönetim cikip tek tek aciklamali. Ayni zamanda taraftar da tepki gostermeli. Bu adamlar en cok oylari giderse tirsarlar. Vedat transferindeki fotografa bakin

Fenerde Irfan niye ilk 11 olamaz?
Gustavo Irfan
Mesut yaparlar.
Pelkas da solda oynar.
Tabi normal sartlarda oyuncu satamadan alamazlar.

Tahmin ettim yerli oyuncu vs yazılacağını ama bence hiç sorun olmaz.

Adamlar zırt pırt değiştiriyorlar kafalarına göre sınırı. Rüzgar nereden eserse...

O konuda sıkar biraz sınır getirmek bu saatten sonra. Hadi öyle oldu diyelim ama yine o paralara değmez İrfan.

Gidip daha uygun maliyete Kaan'ı getirirsin stopere koyarsın. Sadece orta saha mı yerli olacak? İllaki başka çözümler bulunur.
Futbol'u şuan malesef üzülerek söylüyorum siyaset yönetiyor
dün açıklamalara baktım Federasyon başkanı hiç çekinmeden geçmiş şampiyonlukları vereceğinden bahsetti

Kaleci - Muslera - Okan - Fatih
Sağ Bek - Linnes - Omar - Şener
Stoper - Marcao - Luyindama - Donk - Ozornwafor - Emin
Sol Bek - Saracchi - Emre T.
Ön Libero - Taylan
Orta Saha - Etebo - Ömer - Belhanda - Akbaba
Sol Kanat - Kılınç - Onyekuru - Babel - Arda - Kerem
Sağ Kanat - Feghouli - Oğulcan - Sekidika
Forvet - Mostafa - Diagne - Falcao - Halil

Göründüğü üzere

Ön Libero şart...
Sağ bek plase...

17 adet yabancı var mevcut durumda...

daha çok şeyler olur gibi bakalım..

ST etienne sayesinde herif Avrupa'da oynamadan az buçuk piyasa yaptı. Bizde bayağı takip edilecektir bu çocuk ve bir çita yükseğe çıkarsa deli para kazanırız.

Benim açıkçası çok büyük bir beklentim yok.

Fakat ASSE'nin bu kadar uğraşmasından sonra ümitlendim bayağı. Boş adam kovalamaz onlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt