Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim cikip tek tek aciklamali. Ayni zamanda taraftar da tepki gostermeli. Bu adamlar en cok oylari giderse tirsarlar. Vedat transferindeki fotografa bakin
yönetim korkak hem apo falan da zaten koyu akpli girmek istemez o işlere.Hiçbiri girmez bu toplara ama hoca ters adam cidden çok istiyorsa çıkar der bunlar izin vermedi almamıza diye.O zaman cümbüş çıkar işte ortaya.O yüzden hocanın girmesi lazım işin içine

Futbol'u şuan malesef üzülerek söylüyorum siyaset yönetiyor
dün açıklamalara baktım Federasyon başkanı hiç çekinmeden geçmiş şampiyonlukları vereceğinden bahsetti

Elbette çok kötü bir durum ama biz doğruları yaptığımız sürece kimse engel olamaz bize.

Versinler şampiyonluklarını geriden gelip yine yakalarız. Ne olacak ki? Fi tarihindeki şampiyonlukların ne önemi var?

Güncel durum, oynan futbol kalitesi vs. bizim için önemli. Gerisi fasa fiso benim için...

Kaleci - Muslera - Okan - Fatih
Sağ Bek - Linnes - Omar - Şener
Stoper - Marcao - Luyindama - Donk - Ozornwafor - Emin
Sol Bek - Saracchi - Emre T.
Ön Libero - Taylan
Orta Saha - Etebo - Ömer - Belhanda - Akbaba
Sol Kanat - Kılınç - Onyekuru - Babel - Arda - Kerem
Sağ Kanat - Feghouli - Oğulcan - Sekidika
Forvet - Mostafa - Diagne - Falcao - Halil

Göründüğü üzere

Ön Libero şart...
Sağ bek plase...

17 adet yabancı var mevcut durumda...

daha çok şeyler olur gibi bakalım..
Garibim taylan tek kalmış :D

Etebo-Ömer-Belhanda-Akbaba 4’lüsü bir araya gelip oynasalar yine de işe yaramazlar. Öyle bir 4’lü ki, Belhanda Zidane gibi görünüyor gözüme.

Talihsizlik? :red: Bravo yaa gerçekten Muslera yazdık diye saçma sapan cevaplar geliyor.

Burada bahsettiğim olay güncel maaş bütçesi. Dünyadaki tüm kulüpler sıkıntıda ve Muslera'nın sözleşmesi bu sene bitiyor.

Güncel şartlara göre yenilemek lazım demek istiyorum. Olayı niye bi tarafınızdan anlıyorsunuz?
Sen nerenden anlatıyorsan bizde ordan anlıyoruz.😁

Kimseye havadan şampiyonluk veremezler bunu dillendirenler çıkarsın akıllarından. Galatasaray'la sahada rekabet edemeyenler kendi adamlarıyla masa başında şampiyonluk kazanma derdindeler gündeme getiriyorlar vs. yönetimde omurgalı insanların çıkıp gerekeni söylemesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt