Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mohammedin profili gayet iyi aslında ama 2 kararlılık
Bize kiralama bedelini Konya değilde oyuncu ve menajeri vermiş gibi oluyor geçmiş dönem alacaklarından feragat ederek. Sekidika'nın kalan 6 aylık maaşınıda Konya ödeyecek o Tff limitinden düşüyor. Adem Büyük'ün gidişindeki gibi düşün işte.FFP'de nasıl + giriyor ki? FFP'nin al-sat kısmına bir etkisi yok o açıklanan gibiyse. Sadece TFF limitinde 260 bin Euro yer açılmış.
Topla arasi iyi olacakmis o zaman Mariano kalsaydi ondan iyi pas yapan adam yoktu.Yedlin şart değil. Topla arası daha iyi bir bek lazım bize. Bütün yük Marcao'ya biniyor öbür türlü.
Fotograflar netlessin diye bekledim
Sonra gozlerimi ovaladim dedim bulanik mi goruyorum acaba
Fotoyu hangi kolsuz cekti acaba kameranin lensine tukureyim
Adamlara bir kamera hediye etmemiz lazım.Fotograflar netlessin diye bekledim
Sonra gozlerimi ovaladim dedim bulanik mi goruyorum acaba
Fotoyu hangi kolsuz cekti acaba kameranin lensine tukureyim
mohammedin profili gayet iyi aslında ama 2 kararlılık![]()
Mohammedin boyu 1.75 yazmışlar oyundamohammedin profili gayet iyi aslında ama 2 kararlılık![]()
Adem Büyük'ün açıklaması ile bu çok başka. Orada bize ödeme yapacağı belirtilmiş sözleşme fesih bedeli olarak. Burada sadece maaşından vazgeçtiği belirtiliyor. Bu da mevcut giderlerden 260 bin Euro düşüleceğine anlamına geliyor. Adem Büyük transferi ile benzerliği yok maalesef. FFP Al-Satta bizim hanemize + olarak yansımayacak bu anlaşma. TFF Limitlerinde 260bin Euro + maaşı kaçsa o yansıyacak sadece. Açıklanan dışında başka bir mevzu varsa orası ayrı.Bize kiralama bedelini Konya değilde oyuncu ve menajeri vermiş gibi oluyor geçmiş dönem alacaklarından feragat ederek. Skidika'nın kalan 6 aylık maaşınıda Konya ödeyecek o Tff limitinden düşüyor. Adem Büyük'ün gidişindeki gibi düşün işte.
Bunun ben tipine fışkırtıyım
Bunun ben tipine fışkırtıyım
bizim maçlarda hep bir şekil şukul isminede ayarım
Çok potansiyeli oyuncu.Piatowski'yi biz düşünsek