Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adem Büyük'ün açıklaması ile bu çok başka. Orada bize ödeme yapacağı belirtilmiş sözleşme fesih bedeli olarak. Burada sadece maaşından vazgeçtiği belirtiliyor. Bu da mevcut giderlerden 260 bin Euro düşüleceğine anlamına geliyor. Adem Büyük transferi ile benzerliği yok maalesef. FFP Al-Satta bizim hanemize + olarak yansımayacak bu anlaşma. TFF Limitlerinde 260bin Euro + maaşı kaçsa o yansıyacak sadece. Açıklanan dışında başka bir mevzu varsa orası ayrı.
Ekli dosyayı görüntüle 111084

Umarım senin dediğin gibidir. Öylesi daha iyi bizim için. Ama benim anladığım bu :rolleyes:
Adam ve menajeri o alacağından kiralık bedeli için vazgeçiyor yani gelir kalemine kiralık bedeli olarak kaydedilecek bu o yüzden + 260 bin euro yazar, yarım yıllık maaşı da Konya ödediği için Tff limitinden düşecek diye anladım belki senin dediğin gibidir ama benim böyle mantığıma yattı şahsen.

Kapa Oyuncu feragat etti yazacaklaria trasfer yapan klube demiyorlar bak kardesim futbolcumuzun su kadar alacagi var bunu biz sizde alacakmisiz gibi gosterecegiz diye .Onu bile beceremiyorlar bunlar kimi alirsa alsin beceriksiz olduklarini degisitemiyor umarim kalmazlar

Linnes bu sene idare etsin, seneye Lala'yı alalım.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Adam ve menajeri o alacağından kiralık bedeli için vazgeçiyor yani gelir kalemine kiralık bedeli olarak kaydedilecek bu o yüzden + 260 bin euro yazar, yarım yıllık maaşı da Konya ödediği için Tff limitinden düşecek diye anladım belki senin dediğin gibidir ama benim böyle mantığıma yattı şahsen.
Benim anlamadığım şey o işte 260 bin € bize vermiyor bizim onlara vermekle yükümlü olduğumuz 260 bin € bizde kalıyor. Kulübe dışarıdan 260bin € girmiyor yani. Bu yüzden öyle yorumluyorum ben de. FFP için olsa KAP bildiriminde 260.000€ kiralama bedeli ödenecektir yazıp maaşı biz üstlenir alan külüpten de ücret yazdırabilirdik. Ama bizim yaptığımız bildiride kasaya giren bir para yok. Bu şey gibi işte yarın Falcao 5 milyon € maaşından ve imza parasından vazgeçti ve Real Madrid'e bonservissiz gitmesi gibi, o durumda da FFP bunu transfer geliri olarak yazmayacak. Ama TFF limitinde 5 milyon € yer açılacak.

Bu forumda yalan yanlış bilgiler havada uçuşurken, twitterda prim kasan, ruzgara göre oyuncu geliyor gelmiyor diye sizi yanıltanlar yüzünden bilgilendirme amaçlı arada yazayim dedim ama Musap bey kızdı.

Salı ve carsamba günleri Muhammed transferinin bittiğini yazdım, cuma kap gelecek dedim, kulup 20 dk ile beni yanılttı olsun :) burada bir dünya laf atanlar, dalga geçenler oldu. Birkaç tweette oyuncu kesin gidiyor fransaya dendiğinde burası yangın yerine döndü, yine söyledim oyuncu bizde diye ancak haklı olarak ciddiye alınmadım.

Musap bey bundan sonrası için hesabımı silebilirsiniz. Herkese iyi günler.

Bunları Yedlin için yazdı. Yedlin ve kulübüyle anlaşma tamam tff limiti çözülmeye çalışılıyor demişlerdi. Ben bu sayfaya güveniyorum şahsen o yüzden Yedlin'in geleceğini düşünüyorum. Bu gün Diagne kap, Yedlin kap bekliyorum, Mostafa ayrıntılar kapıda yarın yada pazar günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra gelir.

Yedlin’in alternatifi tottenhamdan keanan ferguson adı geçti mi hiç bir yerde ?

yedlin evertan maçında newcastle ile olup sonrasında yola çıkar
bu şekilde durumu anlıyorum

Ne kadar mutlu Aslanim

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

şimdiki transfer için en öncelikli bölgemiz sağ bek bana göre linnes'le koca 2. yarı bitmez orta sahadan daha vahim bir konu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt