- 24 Mayıs 2009
- 17.322
- 20.303
- 2.643
Biliyorum altyapıda olduğunu da o çocukta gelecek görülmüyor ki. U23'te bile 1-2 maça çıktıU23 ..
Facebook da Köln Galatasaray Derneği sayfasındaki başkan öyle bir alternatif var diye yazdı şu an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorum altyapıda olduğunu da o çocukta gelecek görülmüyor ki. U23'te bile 1-2 maça çıktıU23 ..
Facebook da Köln Galatasaray Derneği sayfasındaki başkan öyle bir alternatif var diye yazdı şu an.
sözleşmesi bitiyor o yüzden söyledim yoksa alamayız zaten..20-25’den asagi salmazlar. Gelecegi parlak.
WinnerlıkDuyumcularimiz bile onlarin duyumcularına saplıyor
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Falcao örneği ile alakası yok yalnız. Şöyle Sekidika ve menajerinin bizden geçtiğimiz 6 aydan 260 bin euro alacağı var. Bu 260 bin euro bilançoda kira girdisi olarak yazacak böylece alacağı sıfırlanacak bu yüzden Ffp'ye +260 bin yazacak ben böyle yorumladım. Falcao'ya bizim geçtiğimiz yarım devre 2.5 milyon euro borçumuz olsa Falcao o alacağına karşılık sözleşmesini fesih etse o 2.5 mesela fesih girdisi olarak olur buda +2.5 yazardı Ffp'de bize diye yorumluyorum belki ben yanlış yorumluyorumdur her neyse bunun hesabını zaten yapmışlardır.Benim anlamadığım şey o işte 260 bin € bize vermiyor bizim onlara vermekle yükümlü olduğumuz 260 bin € bizde kalıyor. Kulübe dışarıdan 260bin € girmiyor yani. Bu yüzden öyle yorumluyorum ben de. FFP için olsa KAP bildiriminde 260.000€ kiralama bedeli ödenecektir yazıp maaşı biz üstlenir alan külüpten de ücret yazdırabilirdik. Ama bizim yaptığımız bildiride kasaya giren bir para yok. Bu şey gibi işte yarın Falcao 5 milyon € maaşından ve imza parasından vazgeçti ve Real Madrid'e bonservissiz gitmesi gibi, o durumda da FFP bunu transfer geliri olarak yazmayacak. Ama TFF limitinde 5 milyon € yer açılacak.
Anladim hocam ama uzatirlar gibi enayi degillerse tabisözleşmesi bitiyor o yüzden söyledim yoksa alamayız zaten..
Biliyorum altyapıda olduğunu da o çocukta gelecek görülmüyor ki. U23'te bile 1-2 maça çıktı
Walker Peters'ı sene başında bize vereydi ölmezdiMourinho: Nasılsın Fatih
F.T: idare ediyoruz, sağ bek lazım.
Mourinho: Bende yok, olsa dükkan senin.
Ama dur altyapıda bizimle antremana çıkan bir kerata var, parlıyabilir, istersen bedava dene.
F.T: iyi bakalım yedlin olmaza dönerim sana
![]()
Fenerbahçe taraftarının bu tür 1 derdi yok ahb.Opsiyon şartlı mı değil mi öğrensek artık bir de maaş olayı var.
Emin misin? Son haline bak adamın. Tosuncuksene sonu sol bek için bedava jetro willems düşünülebilir şimdiden bakmak lazım aslında..
Walker Peters'ı sene başında bize vereydi ölmezdi![]()