Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım şey o işte 260 bin € bize vermiyor bizim onlara vermekle yükümlü olduğumuz 260 bin € bizde kalıyor. Kulübe dışarıdan 260bin € girmiyor yani. Bu yüzden öyle yorumluyorum ben de. FFP için olsa KAP bildiriminde 260.000€ kiralama bedeli ödenecektir yazıp maaşı biz üstlenir alan külüpten de ücret yazdırabilirdik. Ama bizim yaptığımız bildiride kasaya giren bir para yok. Bu şey gibi işte yarın Falcao 5 milyon € maaşından ve imza parasından vazgeçti ve Real Madrid'e bonservissiz gitmesi gibi, o durumda da FFP bunu transfer geliri olarak yazmayacak. Ama TFF limitinde 5 milyon € yer açılacak.
Falcao örneği ile alakası yok yalnız. Şöyle Sekidika ve menajerinin bizden geçtiğimiz 6 aydan 260 bin euro alacağı var. Bu 260 bin euro bilançoda kira girdisi olarak yazacak böylece alacağı sıfırlanacak bu yüzden Ffp'ye +260 bin yazacak ben böyle yorumladım. Falcao'ya bizim geçtiğimiz yarım devre 2.5 milyon euro borçumuz olsa Falcao o alacağına karşılık sözleşmesini fesih etse o 2.5 mesela fesih girdisi olarak olur buda +2.5 yazardı Ffp'de bize diye yorumluyorum belki ben yanlış yorumluyorumdur her neyse bunun hesabını zaten yapmışlardır.

West Bromwich T.D. Sam Allardyce: "Mbaye Diagne konusunda bir sorun çıkmazsa umarım bugün bizimle olacak, henüz değil. Kapıdan içeri girmediği sürece ben dikkatli konuşurum. Bize hücumda katkısı olmasını umuyoruz."

Allardyce:"Oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. Oğlum ben olurdu, ben ise Diagne." :D :D

Biliyorum altyapıda olduğunu da o çocukta gelecek görülmüyor ki. U23'te bile 1-2 maça çıktı

Mourinho: Nasılsın Fatih
F.T: idare ediyoruz, sağ bek lazım.
Mourinho: Bende yok, olsa dükkan senin.
Ama dur altyapıda bizimle antremana çıkan bir kerata var, parlıyabilir, istersen bedava dene.
F.T: iyi bakalım yedlin olmaza dönerim sana

😁

Mourinho: Nasılsın Fatih
F.T: idare ediyoruz, sağ bek lazım.
Mourinho: Bende yok, olsa dükkan senin.
Ama dur altyapıda bizimle antremana çıkan bir kerata var, parlıyabilir, istersen bedava dene.
F.T: iyi bakalım yedlin olmaza dönerim sana

😁
Walker Peters'ı sene başında bize vereydi ölmezdi :D

sene sonu sol bek için bedava jetro willems düşünülebilir şimdiden bakmak lazım aslında..

sene sonu sol bek için bedava jetro willems düşünülebilir şimdiden bakmak lazım aslında..
Emin misin? Son haline bak adamın. Tosuncuk
146258-1533115658.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt