Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zemalek geçmiş yıllardaki en yüksek bedelle sattığı oyuncular listesi.

mostafa için 2m euro kiralama 4 m euro opsiyon falan diyoruz da bu fiyat zemalek klübünün bonservis girdisine bakınca aşırı yüksek gözüküyor?

Ekli dosyayı görüntüle 110770

Bunu da gectim ben de dün mü ne paylasmistim Misir liginin tamaminda disariya satis rekorlari su sekilde.

dandik misir ligi.webp

Mısır liginin en pahalı 2. transferi olacak galiba 6 milyona. Tabi söylenenler doğruysa.
üzgünüm ama hiç doğru bulmuyorum bu bedellere alınmasını.

kendisinden 3 tane almamız lazım normalde 6m euroya.

2 m euro verenin istediğini aldığı bir lig mısır ligi. ne vermiş ki mısır ligine fiyatı böyle şişti. bizim sıkışmamız ve paramızın olmaması finansal fairplay vs işin içine girse bile 1.5 m euro + 1.5 m euro zorunlu opsiyon kabul edilebilir. 5 m euro falan fazla.

Hiç şaşmaz akşama yaklaşırken kötü haberler gelmeye başladı:(

Fenerbahçenin her sezon transfer listemize saldırmasını avantaja çevirebiliriz aslında.
Yanlış bi liste sızdır. Fenerbahçe onları alsın. Sonra biz başlayalım transfer çalışmasına

Polyanna olun demiyorum ama her olumsuz habere inanıp hiçbir olumlu habere inanmamak da ne bileyim yav

Diagne'yi maaşını ödeyerek niye kiraliyoruz yav tamam biz dardayiz da alan kulüp çok rahat olsa Diagne'yi almaz şu masadan hiç mi iyi kalkamaz bir yönetim gerekirse kiralama git Sekidika'yi sat aynı paraya Konya'ya sanki cezası var

Kulubu zaten satmak istemiyor. Kulubu satmak istemedigi oyuncuya gelen bir teklifi oyuncuya sormadan kabul eder mi yaw? Niye bizi istemeyen adam icin pazarlik yapalim? Inandirici gelmedi.

Bunu da gectim ben de dün mü ne paylasmistim Misir liginin tamaminda disariya satis rekorlari su sekilde.

Ekli dosyayı görüntüle 110773
umarım bizim iş bilmezler bu zor zamanlarda klübün kasasını boşaltmazlar.

tekrar söylüyorum 2m euro verenin kolundan tuttuğunu götürdüğü lig mısır ligi. uçanı kaçanı atan forveti 5'e verirler zaten. o değil mohamed'i fazla şişirirsek beklenti de artacak. diagne 3 m euroya gelseydi kimse laf etmezdi ama 12 m euroya mal oldu. mohamed'de 5-6 m euroya mal olursa üzerindeki yük artacak...

Savaş Çorlu akşam olumsuz haberi kesin bir dille girdi, şimdi de sıvamaya devam ediyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt