Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.303
- 942
- 658
Savaş çorluya küfür edesim var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda katılıyorum. Taraftarda inanılmaz bir beklenti oluştu bu çocuk için. Umarım beklenenin de üzerinde bir performans gösterir de 5-6 milyonlar bedavaymış resmen bu çocuk için, iyi ki almışız deriz. Büyük bir kumar oynuyoruz, bakalım sonuç ne olacak.umarım bizim iş bilmezler bu zor zamanlarda klübün kasasını boşaltmazlar.
tekrar söylüyorum 2m euro verenin kolundan tuttuğunu götürdüğü lig mısır ligi. uçanı kaçanı atan forveti 5'e verirler zaten. o değil mohamed'i fazla şişirirsek beklenti de artacak. diagne 3 m euroya gelseydi kimse laf etmezdi ama 12 m euroya mal oldu. mohamed'de 5-6 m euroya mal olursa üzerindeki yük artacak...
Gol atabilirsek güzel kadro
3. olacak mo 2+4 mio dollar 5.6 gelan yaparBunu da gectim ben de dün mü ne paylasmistim Misir liginin tamaminda disariya satis rekorlari su sekilde.
Ekli dosyayı görüntüle 110773
yarısını atsa söversin. 29 maçta 11 gol atmış. burada yarısını atsa 29 maçta 6 gol yapar.Ceza sahası dışından çatala asıyo herif yav bunların yarısınk burda atsa orgazm oluruz
Renktaş zor gol atam forvet bayadır izlemiyo bu gözler yoksa dediğin gibi daha fazla atması lazımyarısını atsa söversin. 29 maçta 11 gol atmış. burada yarısını atsa 29 maçta 6 gol yapar.![]()