Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım bizim iş bilmezler bu zor zamanlarda klübün kasasını boşaltmazlar.

tekrar söylüyorum 2m euro verenin kolundan tuttuğunu götürdüğü lig mısır ligi. uçanı kaçanı atan forveti 5'e verirler zaten. o değil mohamed'i fazla şişirirsek beklenti de artacak. diagne 3 m euroya gelseydi kimse laf etmezdi ama 12 m euroya mal oldu. mohamed'de 5-6 m euroya mal olursa üzerindeki yük artacak...
Bu konuda katılıyorum. Taraftarda inanılmaz bir beklenti oluştu bu çocuk için. Umarım beklenenin de üzerinde bir performans gösterir de 5-6 milyonlar bedavaymış resmen bu çocuk için, iyi ki almışız deriz. Büyük bir kumar oynuyoruz, bakalım sonuç ne olacak.

BJK Store Hulk için don çıkarmış galiba. Herifler çalışıyor.

c0a4f91c04d70a18cefb369d51875793989589.jpg
Gol atabilirsek güzel kadro

Diagne gittiğine göre forvetsiz kaldık demektir. mohamedi alamaz bu yönetim. Yedlin nerde kaldı

Elin Kolombiyalısı İstanbul'dan ayrılamıyor, Mısırlı herif Türkiye'yi beğenmiyor ha. Hıyar ağasına bak.

Diagne disinda giden olmayacak bence

Luyindama eger gidecek olsaydi takimla birlikte antep’e gitmezdi

Diagne den gelen para ile Mohammed kiralanir,birde olursa yedlin gelir bedelsiz olacak sekilde ve daha sonra transferi kapatiriz

Irfancan icin herhangi bir beklenti olmasin bence cunku satis yapamayiz bu saatten sonra

muslera
yedlin ferro marcao xxx
yusuf taylan
xxx gedson onyekuru
mohamed

2 günde takimin yarisini degistirseler mükemmel oglu mükemmel olurdu. sol bek ve sag kanat belli ki alamayacagiz. sol bekte saracchi, tasdemir, linnes veya ömer oynayacak mecburen. sag kanatta belhanda, akbaba, kilinc, babel, arda, kerem, feghouli, ogulcan veya halil'i kullaniriz.​

Haberciler hepsi forumu takip ediyor burada ekmeğimizi taştan çıkarıyoruz
size ihtiyaç yok kimi çin ce kimi arapça öğrendi haberi getirdi bildiklerimiz bize yeter

Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Halil Feghouli Arda Onyekuru
Mohammed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt