- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Gedsonu almaliyiz artik. Bu is bitti fb hayrini görsünTuzak
İnş düşmeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedsonu almaliyiz artik. Bu is bitti fb hayrini görsünTuzak
İnş düşmeyiz
Musap totem yaptığını düşünüyorum.Gedsonu almaliyiz artik. Bu is bitti fb hayrini görsün
Midemi bulandirmayinhay ben sizin be bu kaçıncı yeter artık ya bastırın neyse alın. Galatasarayız biz. İyi futbolcu irfan
Öyle bir şey yok.Haklisin da oynadigi takim > biraz da o belirliyor senin dunyadaki bonservis bedelini
Simdi Galatasaray'da oynayan ile Basaksehir de oynayan ayni futbolcu diyelim (fantazi) ikside ayni degerde olamaz bu durumda.
Mesela Hollanda'dan ornek verecem: X bir futbolcu Ajax'a transfer oluyor (Az Alkmaar'dan), odenen bonservis 10 milyon euro. Ayni oyuncu o gun Ajax satmaya kalksa 20 milyon euro degerinde oluyor. Cunku hemen Ajax markasi oldugu icin. Simdi dunya piyasasinda Basaksehir ile Galatasaray'in marka degeri bir mi? Degil.
Bugun Basaksehir'den eger bir futbolcuyu 10 milyona alacaksak, bunun hesabi soyle olmali> yarin bir gun 18-20'ye satariz. Ben Irfan konusunda bunu soyleyemiyorum. 6-7 alinsa, belki ileride 11-12'ye satilabilir. Daha fazlasi etmez benim gozumde.
duyumcua. da yazdi fbnin teklifi kabul edildi diyeMusap totem yaptığını düşünüyorum.
Bu düşünce yüzünden ffp takılıyoruz zamanında verdik şimdi acısı çıkıyorhay ben sizin be bu kaçıncı yeter artık ya bastırın neyse alın. Galatasarayız biz. İyi futbolcu irfan
Fenere topçu kaptırırsak taraftar bizi tefe koyar diye düşünüp saçma salak bi iş yapmasalar bari. Sonra çok istediniz biz de aldık muhabbetine giriyorlar.Gedsonu almaliyiz artik. Bu is bitti fb hayrini görsün
Satamadik dogru, ama bu yonetimlerin kabiliyetsizliginden ileri geliyor. Normalde Avrupali X bir takim Turkiye pazarindan iyi oyuncu almak isteyince, ilk once aklina Galatasaray gelmeli. Bunu son yillarda beceremediysek bu Galatasaray'i yonetenlerin kabahati. Bundan 10 yil once Arda Turan 14 milyon euroya satildi. Bunun devami gelseydi bugun 20-25 milyonlara daha fazla oyuncularimiz satilmis olabilirdi. Ama devamini getiremedik. Ozellikle oyuncu yetistirme konusunda sinifta kaldik son 10 yila bakarsak. Bir tek Ozan Kabak cikti aradan, o kadar iste.Öyle bir şey yok.
Sen Bruma'yı 15e satarken onlar adı sanı duyulmayan Cengiz'i sattı 15e üstüne de pay aldı.
Adımız falan yok hiç bir zaman Galatasarayız diye yükseğe adam satamadık biz.