Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfan için iyi kazık sokacaklar anlaşıldı Fatih hocayı severim de bu paralar söylendiğinde altarnatif bakalım demesi kazım ben Türkiye’den hiç bir futbolcuya 7 8 vermem etmez çünkü

İrfan 1 ay önce bunu yazmasına rağmen fb ye giderse karakteri gelişmemiş bir oyuncudur transferi olmazda gider ise çok üzülmem saygılar herkese.

Haklisin da oynadigi takim > biraz da o belirliyor senin dunyadaki bonservis bedelini

Simdi Galatasaray'da oynayan ile Basaksehir de oynayan ayni futbolcu diyelim (fantazi) ikside ayni degerde olamaz bu durumda.

Mesela Hollanda'dan ornek verecem: X bir futbolcu Ajax'a transfer oluyor (Az Alkmaar'dan), odenen bonservis 10 milyon euro. Ayni oyuncu o gun Ajax satmaya kalksa 20 milyon euro degerinde oluyor. Cunku hemen Ajax markasi oldugu icin. Simdi dunya piyasasinda Basaksehir ile Galatasaray'in marka degeri bir mi? Degil.

Bugun Basaksehir'den eger bir futbolcuyu 10 milyona alacaksak, bunun hesabi soyle olmali> yarin bir gun 18-20'ye satariz. Ben Irfan konusunda bunu soyleyemiyorum. 6-7 alinsa, belki ileride 11-12'ye satilabilir. Daha fazlasi etmez benim gozumde.
Öyle bir şey yok.

Sen Bruma'yı 15e satarken onlar adı sanı duyulmayan Cengiz'i sattı 15e üstüne de pay aldı.

Adımız falan yok hiç bir zaman Galatasarayız diye yükseğe adam satamadık biz.

İrfan fenerde haberleri sanki ortamı kızıştırmak adına ortaya atılan habermiş gibi geliyor. Fener bence tamamen tavşan atlet rolünde bizden ne kadar para koparırlarsa kar görüyolar.

6 milyonun üstüne çıkılmamalı
bu bile fazla gerçekten

İrfan gelmezse Yusuf alınıp Taylan 8 numara yapılacak işte.

Öyle bir şey yok.

Sen Bruma'yı 15e satarken onlar adı sanı duyulmayan Cengiz'i sattı 15e üstüne de pay aldı.

Adımız falan yok hiç bir zaman Galatasarayız diye yükseğe adam satamadık biz.
Satamadik dogru, ama bu yonetimlerin kabiliyetsizliginden ileri geliyor. Normalde Avrupali X bir takim Turkiye pazarindan iyi oyuncu almak isteyince, ilk once aklina Galatasaray gelmeli. Bunu son yillarda beceremediysek bu Galatasaray'i yonetenlerin kabahati. Bundan 10 yil once Arda Turan 14 milyon euroya satildi. Bunun devami gelseydi bugun 20-25 milyonlara daha fazla oyuncularimiz satilmis olabilirdi. Ama devamini getiremedik. Ozellikle oyuncu yetistirme konusunda sinifta kaldik son 10 yila bakarsak. Bir tek Ozan Kabak cikti aradan, o kadar iste.

Ben Basaksehir'e 10 milyon euro versem o oyuncuyu ileride 16-17'ye satamayacagimi bilsem hayatta almazdim.

Bu kadar fesat bir kulüp olamaz ya . 10 tane orta saha oyuncun var Galatasaray almasin diye uğraşıyorsun . Hiç bir transferin hayrını görmezsiniz umarım bu fesatliktan ötürü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt