Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olan okadar belli ki Ali koc dediki biz 8 verdik siz kabul edin yarin Mustafa Cengiz gelince 8 e fenere satiyoruz 10 verin size verelim diyin

Fenerin alacagi filan yok boyle anlasmadilarsa adam degilim Bizim yonetim akilliysa teklifi arttirma cekilir kime istiyorsan ona sat der gelir ama apo kesin 10 verir alir

isim benzerliğine hiç takılma :D 13 milyon artı sonraki satıştan pay gözü kapalı verilir bu çocuğa,gelmiş olsa onyekurunun pabucu dama atılır..

Takımda şöyle dribling yapabilen çalımlar ile oyuncu eksiltebilen 1 tane oyuncunun olmaması beni üzüyor tamam Onyekuru sprintleri ile yapar bunu gelirse Yedlin sprintleri ile fark yaratır ama şöyle çalımları ile fark yaratan oyuncumuz yok Bruma'dan beri

Galatasarayliyim diye demiyorum ama Irfan fenere giderse net gerizekalidir.Mesutla prlasi kesmesi cok zor

Irfan konusunda nedense cok rahatim. fenere gidecegini sanmiyorum he giderse gitsin ayri ama mhy cok koymustu bana ki bakiyorum fazla bisey kacirmamisiz. Irfan iyi oyuncu tabi ve yerli olmasi cok öne cikariyor kendisini ama dünya piyasasinda alternatifleri de olan bir pozisyon.

yahu mallar kaçtane transfer çalımı attıysa hepsi patladı hala akıllanmıyolar

Yanliz gordumde Ali KOÇ kadar hinayetini görmedim . Fesatliktan geceleri uyku uyuyamiyordur kesin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt