Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende adama traoreye benzettim.bildiğin eski Brezilyalı denilson
Ben İrfan'ın yerinde olsam FB'ye gitmemek için herşeyi yaparım. Mesut ve Pelkas varken çok saçma olur..he 10 yıllık paramı verirler o zaman giderim.
Mantıklı dusunecek olursak 3 puandan baska caremız yok yenmemız lazım galıbıyet dısın butun skorlar benı uzermantıklı düşünelim.Daha transferler gelmedi üstüne bugün akbaba oynuyor ve antep iyi takım.O yüzden yarıştan kopmamak adına 1 puan muazzam olur bence.He olur da 3 puan alırsak zevkten 4 köşe olurum ama ben yine de 1 puan için hazırladım kendimi.
Malatya maçını izleyen oldu mu? Yusuf nasıldı?
Eğer biz almazsak alır, herzaman olduğu gibifener isterse irfanı alır
biz irfanı almak istiyorsak oyuncuyu ikna edelim
Mücadele gücünü daha iyi anlarız işte ne güzelZemin inanılmaz berbat kör dövüşü gibi oyun oldu.
Kampta da çırılçıplak dolaşıyordu diye dedikodular vardı o dönemler. Tam Dursunluk bir transferdi.Abi Cavanda agir torbaciydi maclara ciktiginda gözleri kip kirmizi yeni uykudan uyanmis gibiydi
%48 pas isabetiyle oynamış
Zaten bunu söylemeden anlayamayan beyinsiz futbolcunun bizde ne işi var. İsterse hiç orta sahaları olmasınTaylan yada Ogulcan Irfana arayip malmisin oglum adamlarda iki tane 10 var seni oynatmazlar diren gel buraya diyo mudur acaba?
23/28 isabetli pas diyor. 48 touches
![]()
Galatasaray - Yeni Malatyaspor Live ticker, H2H und Aufstellungen | Sofascore
Galatasaray gegen Yeni Malatyaspor Live-Ticker (und kostenlos Übertragung Video Live-Stream sehen im Internet) startet am 18. Apr. 2022 um 17:30 (UTC Zeitzone) in Rams Park Stadyumu, Istanbul, Turkey, in Trendyol Süper Lig, Turkey.www.sofascore.com

O gol sevinçleri, İrfan'ın beğnmeleri, sosyal medyayı kullanıp mesaj göndermeleri zaten bu adamı ikisi ikna etmiş. Belki de eskiden üçü birlikte büyük bir takımda oynamanın hayalini kuruyordu kim bilir. İrfan geri zekalı değil herhalde Fenerbahçe'nin damlayacağını biliyordur, eskiden de ilgisi vardı zaten. Transferin bu kadar sarkmasının, bizim de son güne kadar diretmemizin sebebi İrfan'ın istemesidir diye düşünüyorum. Aksi olsa Fatih Terim bırakın, uğraşmayın derdi. Adam bizim olduğumuz yerde tercih olmaz tercih varsa da biz orada olmayız dedi. İrfan karşıya gider buraya gelir bilmem ama bunun İrfan'ın bizde ısrarcı olduğu bence bariz ortada. Ortalığı karıştıranlar belli. Tek dertleri Galatasaray olmuş adamların. Borç olmuş 5 milyar, karşılayabilecek mal varlığı yok, satılabiliri yok ama hala bizimle uğraşıyor.Taylan yada Ogulcan Irfana arayip malmisin oglum adamlarda iki tane 10 var seni oynatmazlar diren gel buraya diyo mudur acaba?
isim benzerliğine hiç takılma13 milyon artı sonraki satıştan pay gözü kapalı verilir bu çocuğa,gelmiş olsa onyekurunun pabucu dama atılır..
Macı ızledım ancak saglıklı yorum yapılacak bır zemın yok oyuncuya kotu yada ıyı demeden once ızlenımlerım daha cok cakılı sekılde oynuyor defansıf yonu kuvvetlı ızlenımı verdı on lıbero olarak dusunuluyor sanırsam bence bu transfere gerek yok bıze daha hareketlı taylanlanla tempolu oynayacak aynı zamanda yaratıcı bırı lazımMalatya maçını izleyen oldu mu? Yusuf nasıldı?