- 1 Ağustos 2014
- 63.859
- 75.064
- 4.338
2 os şart takıma yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 milyona satarlar ozanı knk. aklımız şaşar.Dunyada oyle bir futbol kulubu henuz yoktur diye umit ediyorum![]()
Oyuncunun sözü parayı görene kadardır.TERİM KAYBEDECEĞİ TOPA GİRMEZ diye umuyorum. İrfan konusunda açık açık bu kadar rahat konuşmasının nedeni budur inş. Oyuncudan söz falan almıştır belki ne bileyim
Yok yav, adi Angut United bile olsa oyle bir kulup heniz yoktur bence20 milyona satarlar ozanı knk. aklımız şaşar.
sevmem o adamıMehmet Ayan denen zat hangi takımlı medyada?
İnşallah Ferro gelirse forma hediye edicem.1-2 isim açıklanabilir dedi bugün yarın sonra fırsat transferine döndü is.. 1-2 isim dediği yedlin kesin irfan veya youusuf ki bence irfan gelecek.. fırsat transferi ferro veya gedson bu belli oldu yedlini cepte görüyor hoca onu kastetmez.. luyinin bugün oynamamasi Ferro ihtimalini guclendiriyor
Üstünü çizmemişmiydin sen irfan'ıngedson irfan yusuf![]()
4,7 Milyar borcu olan bir kulüp için 10 Milyon Euro'ya transfer..
Ali Koç denen dallama 3 - 5 yıl sonra oynamaktan sıkılıp bırakınca gerçeklerle yüzleşirler..
Reis Öylede İrfan Tr'de oynuyor gençlerbirliği ve başakşehirden başka yerde oynamamış.Eyvallah bu sene champ liginde bişeyler yaptı da bahsi geçen rakamları kesinlikle etme irfan.Diagne gibi çıkarsa çok fena zarar ederiz.Yunus'un maliyeti uygun ve Bundesliga'da yıllardır oynuyor ne alacağımız belli adamdan en azından.Yapma rengo yapma. Bu adamın bir tane bile sivrilen özelliği yok. Bizden uzak allaha Yakın
Üstünü çizmemişmiydin sen irfan'ın
3ünü de alabilseydik keşkegedson irfan yusuf![]()
@Umut GülFener dorukhan ile ön sözlesme yapmadı mı ? İrfanı alırlarsa biz de dorukhani alırız
Kahreden habersevmem o adamı
fbli olma ihtimali yüksek
ne demiş
Katılıyorum buna , bu kadar net konuşmazdı.TERİM KAYBEDECEĞİ TOPA GİRMEZ diye umuyorum. İrfan konusunda açık açık bu kadar rahat konuşmasının nedeni budur inş. Oyuncudan söz falan almıştır belki ne bileyim