Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bence değildir ya, yani olmaması lazım

4 sene eziyet çektikten sonra, hem de çok güzel götürmüşken, 4 ay kala irfancan için delerlerse gram akıl yok demektir
Hoca riskten bahsederken genç Mohamed gibi transferler. Ligine bakıp burun kıvırmak yerine scout'a güvenerek alınacak riskler.

Mhy hatırla kardeş bunların yüzde 70si böyledir birde turkse direk siyasi bilmem neler girip beyin yıkaması kolaydır

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

üstat iyi hoş haklısında unuttuğumuz daha doğrusu atladığımız birşey var
muric mhy düşük maaş alıyorlardı ve paraya atladılar. İrfanın başaktan ne kadar maaş aldığını biliyor muyuz
Az maaş alsa kendini 5 sene daha bağlar mıydı yeni sözleşmeyle? Beleşe çıksa daha fazla maaş alacagını bildiği halde

Reis Öylede İrfan Tr'de oynuyor gençlerbirliği ve başakşehirden başka yerde oynamamış.Eyvallah bu sene champ liginde bişeyler yaptı da bahsi geçen rakamları kesinlikle etme irfan.Diagne gibi çıkarsa çok fena zarar ederiz.Yunus'un maliyeti uygun ve Bundesliga'da yıllardır oynuyor ne alacağımız belli adamdan en azından.
Yunus'u ya da Bundesliga'yı ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama Yunus 3 senedir dibi gördü, piyasası yok. Takımında da rotasyon oyuncusu bile değil artık. Yunus'a gidecek parayı altyapıdan bir gence harcamak çok daha mantıklı olurdu.

Parayı hemen Apple başmış kral :red:

Es7NKmaWMAE4Upq

Ali K.O.Ç denilen arkadaşın şimdikiye kadar yaptığı icraatları baz aldığımızda Göksel'e irfan transferi için dıştan komisyon vermeyi teklif etmiş olabilir.

Fatih Terim hocamıza güvenip sukünet içinde olalım, tahriklere kapılmayalım.

Yeniden güncellemeni yap bakıyım millet transfer şov görsün

Fatih Terim: "Yaptığımız planda ve projede bazı şeylere ihtiyacımız olduğunu söylemiştik. Yönetimimiz 1-2 güne açıklayabilir, bazı fırsat transferleri de olacak."

Halil Dervişoğlu ✅
Henry Onyekuru ✅
Mostafa Mohamed ✅
Yedlin ✅

İrfan Can Kahveci ⏳
Kaan Ayhan ⏳
Ferro ⏳
Yusuf⏳
Gedson⏳

🔥🔥🔥🔥🔥🔥

10M + Denizmiş fenerin teklifi. Oha oha..
Sakın sakın ama sakın üzerine çıkmayın.. ne üzeri yanına bile yaklaşmayın yeter artık emredi cagneydi yeter.
İrfan çok istiosa bizi kendide uğraşsın biraz.

Değerli dostlar ffp dönemsel mi yoksa yıla mı bakıyorlar mesela ocakta ekside kalıp ben yazın adam satıp artıya geçerim diyebiliyor muyuz bana hocanın risk dediği şey bu ihtimali çağrıştırdı...

Yunus'u ya da Bundesliga'yı ne kadar takip ediyorsunuz bilmiyorum ama Yunus 3 senedir dibi gördü, piyasası yok. Takımında da rotasyon oyuncusu bile değil artık. Yunus'a gidecek parayı altyapıdan bir gence harcamak çok daha mantıklı olurdu.
Yunus'un milli takımlar dışında bir iki maçını izlemişimdir.Onyekuru-Monaco örneği ortadayken alınabilecek bir risk.Diğer türlü 8-10 milyon euro çıkacak kasadan irfan için satıştan sonraki %50 pay da ayrı bir maliyet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt