- 6 Eylül 2014
- 94.501
- 65.206
- 4.608
Cimrilik yapma mohammed telefon aliyor okadar parasini ödemilyonları olanlar etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cimrilik yapma mohammed telefon aliyor okadar parasini ödemilyonları olanlar etsin.
Ben böyle mal bi topluluk görmedim. Her hareketleri ofsayt.12numara kahve emojisi paylaşmış 22.30 diyerek 22.30 da da bir şey olmamış ne saçma iş bu
Yalan oldugunu masil soyluyor bu it kendi limitleri konusulmasin diye bize saldirtiyorlar bu iti. Allah icin iyi havliyor278.
Allah belanizi versin sizin sirf Rakibiniz istedigi icin ihtiyaciniz olmadigi adami almaya calisiyorsunuz bu mu etiklik
bana da alsın. Benimkini şarjdan çıkarınca kapanıyorCimrilik yapma mohammed telefon aliyor okadar parasini öde
Mohamed’e sinan yılmaz ve serdar kelleci pres gücü zayıf demişti. Hoca muhtemelen ilk olarak mohamedten bunu geliştirmesini bekleyecek.
O telefon degil renktas ütü olmuşbana da alsın. Benimkini şarjdan çıkarınca kapanıyor
Sinan aynen onu da dedi. Zamaleke oynayan takımlar genelde şişirme topla çıkıyor o yüzden de olabilir demişti. Ama ikisinin de en beğendiğim yorumu mohamed ceza sahasına yaklaşınca bambaşka adam oluyor yorumuPress yapacak oyun oynanmadığı içinmiş o
Stoperler abanıyor topa arkada pas yapmıyorlar adam nasıl press yapsın diyordu bugun![]()
sakin renktaş biraz gül diye yazdım o postu yoksa k.... fenere.
işte bana da alsınO telefon degil renktas ütü olmuş
Mohamed’e sinan yılmaz ve serdar kelleci pres gücü zayıf demişti. Hoca muhtemelen ilk olarak mohamedten bunu geliştirmesini bekleyecek.