Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
EvetOrta sahada akbaba , Kılınç ile oynarız aynen
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetOrta sahada akbaba , Kılınç ile oynarız aynen
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki
Herifin zıplamasına hayran kaldım. Halatla tırmanıyor gibi zıplıyor herifGolün her türlüsünü atması çok önemli yavv. Heycanlanmamak elde değil cidden.
Onu kim diyo yaYa bu muhammedin sözleşmesindeki 4m opsiyon zamalek kulubünün isteğine bağlı ve daha yüksek teklif gelirse bozulur demek umarım yalandır.
Görünmüyor ortada don mu ariyoro mal don alsın önce
Nedir olay hocamEkli dosyayı görüntüle 111247
Araları çok iyi aslında girmeyecektim mevzuya ama üstüne gelince sordum.
Ekli dosyayı görüntüle 111247
Görüşme gözümde canlandı da, devamında şöyle bir monolog geçmesi muhtemel. Abi bırak şimdi transferi de kurudan bir kepçe daha atıversene.Irfan Can Kahveci GALATASARAY'DA
Camiamıza hayırlı olsun.
Reis sen mi sordun anlamadımEkli dosyayı görüntüle 111247
Eğer onlardaysa opsiyon denmez ona , opsiyon karşı tarafa verilen önceliktir . Yalan haber o zaten bir yerde geçti haberYa bu muhammedin sözleşmesindeki 4m opsiyon zamalek kulubünün isteğine bağlı ve daha yüksek teklif gelirse bozulur demek umarım yalandır.
milli takımda attığı bir kafa golü varHerifin zıplamasına hayran kaldım. Halatla tırmanıyor gibi zıplıyor herif
Evet ben sordum.Reis sen mi sordun anlamadım
Böyle bir saçmalık yapmış olamayız herhaldeYa bu muhammedin sözleşmesindeki 4m opsiyon zamalek kulubünün isteğine bağlı ve daha yüksek teklif gelirse bozulur demek umarım yalandır.