- 6 Eylül 2014
- 94.509
- 65.213
- 4.608
Irfan galatasaraya gelcem demis ha hayirli olsun. Sen diyorsan dogrudurYahu sağ sol değil direk irfana sordum diyorum inanmıyorlar yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irfan galatasaraya gelcem demis ha hayirli olsun. Sen diyorsan dogrudurYahu sağ sol değil direk irfana sordum diyorum inanmıyorlar yav![]()
RenktaşAbim bu sefer patlarsan ağızımla THY uçağı çekip, alternatif sporcu kardeşim Tunç gibi paramparça bedenimi sen toplarsın havaalanında.
Yahu sağ sol değil direk irfana sordum diyorum inanmıyorlar yav![]()
Böyle saçmalık olamaz , 2m dolar kira parası veriyoruz.Ya bu muhammedin sözleşmesindeki 4m opsiyon zamalek kulubünün isteğine bağlı ve daha yüksek teklif gelirse bozulur demek umarım yalandır.
Gördüm son dk mı neydi 2-1 yendikleri maç mı
benzer işler![]()
1.5 yıllık kiralık verdiği için olabilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 111250 zamalek ile sözleşme uzatmak nedir
Tamam dayı daAli koçun sülalesi yetmez onu oradan kovmaya abisi Istanbul Akp Protokolünde. Değil Ali Koç mezardan Vehbi gelse RTE'nin adamına dokunamaz.
Duyumculuga mi basladin reis![]()
doğrudurTmm knk 2-1 kazanıyolar ikisini de mohamed atıyobu attığı gol de son dk
Cihan mi yapmis kelle avciligini.yönetim tarafından mıhlanmış
Ya bir tane saçma Arap hesabı yazdı sadeceMohamed zorunlu opsiyon değil normal opsiyon olduğu için sözleşmesini uzatmışlardır doğal olan da bu zaten. Zamalek onay verirse satılacak diye bişey de olamaz opsiyonun amacı o zaten
rte gslileri karşısına alamaz.öyle bir dünya yok tarafsız olmak zorundaTamam dayı da
RTE de fenerli![]()
Adamlar bilerek nasıl saklıyor para diyorlar. 6 verdiler herhalde ama 10 diye algı yaratıyorlar