Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama hakkında bilgin var mı Umut ? Hocanın bahsettiği fırsat transferi buna bağlı sanki

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha öncede yazdigim gibi .
Luyindama zaten en büyük kaynak.

Ingiltereden isteyenler oldu , fiyat bilgisi alindi.
Durum simdilik nasil söyliyemem, oyuncuyu Aston Villa, Everton, Wolves ve West Ham United takibe almisti.
Wolves ve Aston Villa istiyordu diye biliyorum.

Devre arasi Aston Villa 10 Mio € Teklif etmisti ;)

Ferroyu kiralamak istiyordu bizimkiler ama son bilgilerim yok bu konuda olursa paylasirim.

Irfan transferi icin Goksel'e yada Ali Koc'a kızanları anlamak zor. Goksel oyuncusunu en yüksek paraya satmak istiyor, Ali Koc'da rakibi güçlenmesin diye almaya calisiyor yada rakibine daha çok para harcatmaya calisyor. Kızılacak birileri varsa her transferde olduğu gibi bu transfer surecinide sakiz gibi uzatan Galatasaray yönetimi. Irfan daha çok para icin Fenerbahce'ye giderse O'nada kızmak anlamsız. Kendisi ve ailesi icin en iyisi neyse onu yapacak tabiki.

Son düzenleme:
Ali Koç, Rıdvan , Emre Belözoğlu veya Göksel Gümüşdağ baskı yapıyor olabilir ama karşılarında koskoca Galatasaray ve Fatih Terim var, ayrıca arkadaşları Taylan ve Oğulcan da İrfan’ı Galatasaray’a gelmesi için telkin ediyorlardır. İrfan da biliyor Fenerbahçe’nin tek amacının kendisinin Galatasaray’a transfer olmasını engellemek olduğunu, direkt 11 oynayacağı Galatasaray varken, neden futbolcu öğütme makinesi Fenerbahçe’ye gitmek istesin ?
Goksel Irfana seni fenere sattik fenerle anlas dediginde Irfan Goksele sunu dese bile yeterli .
Adamlarda Pelkas Mesut var Ben daha cok forma sansi bulacagim takima gitmek istiyorun yada burda kaliyorum .Bak bakalim o zaman Goksel ne bok yiyecek.

Fatih Terim'in İrfan Can da şu ana kadar duruşunu devam ettiriyor demesi önemli,sanki Emre Kılıç gibi son ana kadar direnecek ve bizi bekleyecek!

Reis Öylede İrfan Tr'de oynuyor gençlerbirliği ve başakşehirden başka yerde oynamamış.Eyvallah bu sene champ liginde bişeyler yaptı da bahsi geçen rakamları kesinlikle etme irfan.Diagne gibi çıkarsa çok fena zarar ederiz.Yunus'un maliyeti uygun ve Bundesliga'da yıllardır oynuyor ne alacağımız belli adamdan en azından.
Para konusuna hiç girmeyeceğim bizim öyle bir paramız yok normalde nasıl almaya çalışıyoruz anlamadım.
ama irfanda şut var ps var adam geçme var. Bileyler var çocukta. Diagne sek gol atıyor sıfır takım oyunu.6 dan bir kuruş yukarı çıkmaz gs

Ahçı işinden olmasın bakalım.
milyon tl lerin havada uçuştuğu bu ortamda
Ahçı nın gözünün yaşına bakmazlar
Ali Koç takipçisi olabilir

Daha öncede yazdigim gibi .
Luyindama zaten en büyük kaynak.

Ingiltereden isteyenler oldu , fiyat bilgisi alindi.
Duruma simdilik nasil söyliyemem, oyuncuyu Aston Villa, Everton, Wolves ve West Ham United takibe almisti.
Wolves ve Aston Villa istiyordu diye biliyorum.

Devre arasi Aston Villa 10 Mio € Teklif etmisti ;)

Ferroyu kiralamak istiyordu bizimkiler ama son bilgilerim yok bu konuda olursa paylasirim.

Duyumculuga mi basladin reis ;)

IMG_7441.webp
zamalek ile sözleşme uzatmak nedir

Ahçı işinden olmasın bakalım.
milyon tl lerin havada uçuştuğu bu ortamda
Ahçı nın gözünün yaşına bakmazlar
Ali Koç takipçisi olabilir
Ali koçun sülalesi yetmez onu oradan kovmaya abisi Istanbul Akp Protokolünde. Değil Ali Koç mezardan Vehbi gelse RTE'nin adamına dokunamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt