Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Gördüm son dk mı neydi 2-1 yendikleri maç mımilli takımda attığı bir kafa golü var
ronaldonun juve attığına benziyor
videoyu bulmaya üşendim şimdi ama görmüşsündür mutlaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördüm son dk mı neydi 2-1 yendikleri maç mımilli takımda attığı bir kafa golü var
ronaldonun juve attığına benziyor
videoyu bulmaya üşendim şimdi ama görmüşsündür mutlaka
Fotografa gore aralarindan su sizmiyor. Ikna oldumEkli dosyayı görüntüle 111247
Araları çok iyi aslında girmeyecektim mevzuya ama üstüne gelince sordum.
Luyindama hakkında bilgin var mı Umut ? Hocanın bahsettiği fırsat transferi buna bağlı sanki
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abim bu sefer patlarsan ağzımla THY uçağı çekip, alternatif sporcu kardeşim Tunç gibi paramparça bedenimi sen toplarsın havaalanında.Beyler Irfana sordum. Ahçı Şaban ağabey vasıtası ile hasbinallah![]()
Emre kaplan elinde tel forumu staklıyordur şimdi son dk diye bağlanırEvet ben sordum.
Goksel Irfana seni fenere sattik fenerle anlas dediginde Irfan Goksele sunu dese bile yeterli .Ali Koç, Rıdvan , Emre Belözoğlu veya Göksel Gümüşdağ baskı yapıyor olabilir ama karşılarında koskoca Galatasaray ve Fatih Terim var, ayrıca arkadaşları Taylan ve Oğulcan da İrfan’ı Galatasaray’a gelmesi için telkin ediyorlardır. İrfan da biliyor Fenerbahçe’nin tek amacının kendisinin Galatasaray’a transfer olmasını engellemek olduğunu, direkt 11 oynayacağı Galatasaray varken, neden futbolcu öğütme makinesi Fenerbahçe’ye gitmek istesin ?
Para konusuna hiç girmeyeceğim bizim öyle bir paramız yok normalde nasıl almaya çalışıyoruz anlamadım.Reis Öylede İrfan Tr'de oynuyor gençlerbirliği ve başakşehirden başka yerde oynamamış.Eyvallah bu sene champ liginde bişeyler yaptı da bahsi geçen rakamları kesinlikle etme irfan.Diagne gibi çıkarsa çok fena zarar ederiz.Yunus'un maliyeti uygun ve Bundesliga'da yıllardır oynuyor ne alacağımız belli adamdan en azından.
Daha öncede yazdigim gibi .
Luyindama zaten en büyük kaynak.
Ingiltereden isteyenler oldu , fiyat bilgisi alindi.
Duruma simdilik nasil söyliyemem, oyuncuyu Aston Villa, Everton, Wolves ve West Ham United takibe almisti.
Wolves ve Aston Villa istiyordu diye biliyorum.
Devre arasi Aston Villa 10 Mio € Teklif etmisti
Ferroyu kiralamak istiyordu bizimkiler ama son bilgilerim yok bu konuda olursa paylasirim.
Beyler Irfana sordum. Ahçı Şaban ağabey vasıtası ile hasbinallah![]()
yönetim tarafından mıhlanmışGörünmüyor ortada don mu ariyor
Ali koçun sülalesi yetmez onu oradan kovmaya abisi Istanbul Akp Protokolünde. Değil Ali Koç mezardan Vehbi gelse RTE'nin adamına dokunamaz.Ahçı işinden olmasın bakalım.
milyon tl lerin havada uçuştuğu bu ortamda
Ahçı nın gözünün yaşına bakmazlar
Ali Koç takipçisi olabilir
Opsiyonun ne mantığı var o zamanYa bu muhammedin sözleşmesindeki 4m opsiyon zamalek kulubünün isteğine bağlı ve daha yüksek teklif gelirse bozulur demek umarım yalandır.