Kerem Gündoğdu
Sarı Üye
- 1 Eylül 2016
- 821
- 687
- 753
Ya bir tane saçma Arap hesabı yazdı sadece
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen bizden beter medyaları çok kurcalamamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bir tane saçma Arap hesabı yazdı sadece
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilmiyorum ama göz bugün yok ya da gözlüyor bizi.Cihan mi yapmis kelle avciligini.
Futbol fakirliginden ceza almistir gecmis olsun
Irfan Can Kahveci GALATASARAY'DA
Camiamıza hayırlı olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 111247
Araları çok iyi aslında girmeyecektim mevzuya ama üstüne gelince sordum.
Gelecek gelecek ama hepimiz de biliyoruz ki söylenen ve teklif edilen ilk rakamlara gelmeyecek.Yönetimin elini çabuk tutup teklifini artırması gerekiyor, Başakşehir'in yapacağı kolaylık ödemeyi uzun vadeye yaymak olur.Zaten FB'de peşin para veremiyor FFP al-sat dengesi yüzünden.Irfan galatasaraya gelcem demis ha hayirli olsun. Sen diyorsan dogrudur
Muhammed başka bir seviyeye çıkabilir bizde bekleyip göreceğiz ama safkan golcü mübarek maşallah![]()
Luyi gidiyosa ferroyu getir. Marcao-Ferro tandemi çoğu takımın ortasahasında yokHalil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
Mostafa Mohamed
Yedlin
İrfan Can Kahveci
Kaan Ayhan
Ferro
Yusuf
Gedson![]()
Irfan Can Kahveci GALATASARAY'DA
Camiamıza hayırlı olsun.
Hadi inşallah ya. O varken rahat maç izleyemiyorum.Takımda en sevdiğim oyunculardan biri luyindama ama belli ki hoca kesti artık onu. Varsa teklif 10 üzerine satılmalı bundan sonra pek performans alamayız diye düşünüyorum.
Luyi gidiyosa ferroyu getir. Marcao-Ferro tandemi çoğu takımın ortasahasında yok
Peki sen bu işin bu dönem biteceğine inanıyor musun abi? Sezmişsindir sen onu. Sözleşme bitiminde 30 yaşına merdiven dayamış olacak zaten şu an gelmezse.
Halil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
Mostafa Mohamed
Yedlin
İrfan Can Kahveci
Kaan Ayhan
Ferro
Yusuf
Gedson![]()
Bence kesinlikle karisiyor. Cunku, cok buyuk protesto gelmeyecegini dusunuyor. Bizim millet enerjisini internette tuketir gercek protesto yapmaz.rte gslileri karşısına alamaz.öyle bir dünya yok tarafsız olmak zorunda