Göktürkhan ÇİL
Sarı Üye
- 7 Ağustos 2014
- 715
- 583
- 1.083
Fenerli olsaydı çoktan giderdi benceBabası hariç Herkes fenerli diyor irfan için bilemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerli olsaydı çoktan giderdi benceBabası hariç Herkes fenerli diyor irfan için bilemiyorum
Oynar, savunmanın önünde temaslı oyunu oynayacak defansif yükü çekecek bi oyuncu eksikliği bariz. Yusufun da zaten en iyi yaptığı iş bu, ayağı da kötü değilyusuf bizde oynayabilir mi?
Babası renk körü olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 111276
Ekli dosyayı görüntüle 111277
Ekli dosyayı görüntüle 111278
Ekli dosyayı görüntüle 111279
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Ferro Kadroda Yok?
Valla beni de dayımlar Galatasaraylı yaptı. Babam Fenerlidir normalde.Babasi cocukken fenerliydi, sonra dayilari Galatasarayli yapti dedi ya.
İzledim o maçı adı bizle ilk çıktığı zamandı
Benide Eniştem Galatasaraylı yaptı.Babam fenerliValla beni de dayımlar Galatasaraylı yaptı. Babam Fenerlidir normalde.
pozisyon bilgisi iyi mi en çok onu merak ediyorumİzledim o maçı adı bizle ilk çıktığı zamandı
yunus mallı trabzonla anlaşmış
Yunus Mallı ismini görünce yazamadan duramadim.Kendisi Nuri Şahin'in başka bir versiyonu.Menejer başarısı mı , gurbetçi hayranlığı mı nedenini bilmiyorum ama koca bir balon.Alanin elinde patlar!yunus mallı trabzonla anlaşmış
İrfan fenere gitmek istese bugün iş biterdi. Yarın göksel bizimkilerle görüşme bile yapmazdı açardı bir telefon şu kadar verdiler anlaştık üstüne çıkıyor musunuz diye sorardı biterdi o iş
Evet bizimkiler son kez görüşecekmişbugün görüşme mi var