Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akbabanin Alanyadayken irfandan daha çok süksesi ve daha iyi istatikleri vardı

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
O dönem Emre'yi çok takip etmiştim bir çok maçını 90 dakika izlemiştim Akhisar deplasmanında 60 metre top sürüp gol atmıştı çok iyi top hakimiyeti ve hızı vardı ama ne olduysa bizde 2 sakatlık sonrası sanki toptan kaçarak oynamak istiyor topu alıp sürekli arkaya dönüyor sanki tüm özelliklerini kaybetmiş gibi bi ara golü kokluyordu şimdi o da kalmamış

Yalnız son foto doğru sanırım çünkü çocukluk resimleri aynı gibi 😐
Screenshot_20210130-021907.jpg

Screenshot_20210130-022118_Opera_1.webp

Valla beni de dayımlar Galatasaraylı yaptı. Babam Fenerlidir normalde.
Benide Eniştem Galatasaraylı yaptı.Babam fenerli :LOL:
Beni de kuzen Galatasaraylı yapmıştı. 5-6 yaşına kadar (2001 senesinde falan Galatasaraylı oldum sanırım. Zaten daha öncesini hatırlamıyorum ama babam Fenerli olmasına rağmen UEFA kazandığımız sene her maç attığımız gollerde hafalara uçtuğunu hatırlıyorum hayal meyal) Fenerbahçeliymişim resmen. 1 tane Fenerbahçe formalı fotoğrafım vardı mesela albümlerin birinde.

Muslera-Yedlin-Luyindama-Marcao-Saracchi-Taylan-Gedson-İrfan-Kerem-Onyekuru-Mohamed

Bizlere total futbolu izletecek bir ekip gibi görünmekte...Üstadım @Ahmed Arif Kesen i dahi heyecanlandıracak bir kadro olduğunu düşünüyorum.
Onu çok zor heyecanlandırır bu kadro ona alman hoca lazım ya da İmparator hariç herhangi bir hoca ve herhangi bir oyuncu topluluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt