Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.364
- 20.908
- 2.973
Aydınlatabilecek olan var mı?bu mohammed de zamalek isterse opsiyon devreye girer falan muhabbeti ne ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydınlatabilecek olan var mı?bu mohammed de zamalek isterse opsiyon devreye girer falan muhabbeti ne ya
O dönem Emre'yi çok takip etmiştim bir çok maçını 90 dakika izlemiştim Akhisar deplasmanında 60 metre top sürüp gol atmıştı çok iyi top hakimiyeti ve hızı vardı ama ne olduysa bizde 2 sakatlık sonrası sanki toptan kaçarak oynamak istiyor topu alıp sürekli arkaya dönüyor sanki tüm özelliklerini kaybetmiş gibi bi ara golü kokluyordu şimdi o da kalmamışAkbabanin Alanyadayken irfandan daha çok süksesi ve daha iyi istatikleri vardı
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yalnız son foto doğru sanırım çünkü çocukluk resimleri aynı gibiBabası renk körü olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 111276
Ekli dosyayı görüntüle 111277
Ekli dosyayı görüntüle 111278
Ekli dosyayı görüntüle 111279
Valla beni de dayımlar Galatasaraylı yaptı. Babam Fenerlidir normalde.
Beni de kuzen Galatasaraylı yapmıştı. 5-6 yaşına kadar (2001 senesinde falan Galatasaraylı oldum sanırım. Zaten daha öncesini hatırlamıyorum ama babam Fenerli olmasına rağmen UEFA kazandığımız sene her maç attığımız gollerde hafalara uçtuğunu hatırlıyorum hayal meyal) Fenerbahçeliymişim resmen. 1 tane Fenerbahçe formalı fotoğrafım vardı mesela albümlerin birinde.Benide Eniştem Galatasaraylı yaptı.Babam fenerli![]()
Yok öyle bir şey yahu. Onun adı opsiyon olmaz zaten o zamanAydınlatabilecek olan var mı?
Şöyle bir şey buldum, eğlenceliymişNöbet tutarken iyi gidiyor.
Match Simulator
Ekli dosyayı görüntüle 111281
Ekli dosyayı görüntüle 111282
Onu çok zor heyecanlandırır bu kadro ona alman hoca lazım ya da İmparator hariç herhangi bir hoca ve herhangi bir oyuncu topluluğuMuslera-Yedlin-Luyindama-Marcao-Saracchi-Taylan-Gedson-İrfan-Kerem-Onyekuru-Mohamed
Bizlere total futbolu izletecek bir ekip gibi görünmekte...Üstadım @Ahmed Arif Kesen i dahi heyecanlandıracak bir kadro olduğunu düşünüyorum.
Acilen göz doktoruna görünmelisinYalnız son foto doğru sanırım çünkü çocukluk resimleri aynı gibiEkli dosyayı görüntüle 111283
Ekli dosyayı görüntüle 111284
Tamam tamam o kadar da iyi değilmiş

Fener formali cocuk daha önce özil’di simdi de irfan mi oldu
Masallah ayni cocuk hergun farkli biri oluyor
Bu kim ?
Bu kim ?
Babası renk körü olabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 111276
Ekli dosyayı görüntüle 111277
Ekli dosyayı görüntüle 111278
Ekli dosyayı görüntüle 111279