Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Bir çok kişi kadro paylaşıyor. Kadrolarda Kerem yok.
Eeee siz böyle yaparsanız hocaya bir şey demeye hakkımız var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir çok kişi kadro paylaşıyor. Kadrolarda Kerem yok.
Eeee siz böyle yaparsanız hocaya bir şey demeye hakkımız var mı?
Galatasarayli veya fenerli fark etmez. Bence kritik noktalar sunlar.Bu İrfanın Galatasaraylı olduğu kesin mi? Yanlış hatırlamıyorsam idol olarak alex filan diyordu
Serdar Azize de öyle diyorduk
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bu herif önceden gedson haberlerine kesin konuşuyordu.Şimdi duymadım filan demeye başlamış?
Haberde Gedson'un adı geçmiyor ki
Aha hamsi bulduk, adminler el atin duruma.Babası niye yalan söylesin ki aga. Benim de ts formalı küçüklük fotom var ama hiç tsli olmadım mesela
Çok sapık skorlar çıkabilir
bu herif önceden gedson haberlerine kesin konuşuyordu.Şimdi duymadım filan demeye başlamış?
bu tweetin altına yorum atmış eleman
Sen daha dur Falçaomuz oradan corona kapıp dönecekbende merak edyorum 1 hafta tedavsi sürer demıslerde fener macına yetişse enazından
fakat ben esas ispanyadaki dingili merak ediyorum herife5milyon veriyoruz tatil yapsın diye
Tm hocam işte yani gedson için kesin yok diyordu.Hatta italyan gazeteciye filan gider yapıyordu.Şimdi duymadım demesi ilginç geldi.Gedson'a kesin demedi hiçbir zaman tam tersi yok öyle bir şey irfan için ortaya atılmış yem benzetmesi yaptı.
Gedson için değil Luyi 7m teklifi kastediyorTm hocam işte yani gedson için kesin yok diyordu.Hatta italyan gazeteciye filan gider yapıyordu.Şimdi duymadım demesi ilginç geldi.
Benim anlamadigim bir sey var
Dün nihat cikip demedi mi fb limiti aşmamak serdar ve gustavo’nun maasini düsürdü diye
E bunlar 10 milyon € nasil verecekler irfana
Hadi mesut bedavaya oynasin sözde 3.5m euro maasindan vazgeçsin, kalan 6.5m nasil halledilecek
Orta saha hattini asgari ucrete mi oynatacaklar bu sefer