Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Musleracım sende artık penaltı kurtarmaya başlasan be canım ciğerim, fatih bile kurtardı kaç senedir senden tık yok. Penaltı ve hızlı başlatma yı da halletsen varya 100 milyonsun vesselam
+1Valla beni de dayımlar Galatasaraylı yaptı. Babam Fenerlidir normalde.
Penaltıda ters köşeye yatmasını bile özlemişim. Bu kadar kusur kadı kızında da olurMusleracım sende artık penaltı kurtarmaya başlasan be canım ciğerim, fatih bile kurtardı kaç senedir senden tık yok. Penaltı ve hızlı başlatma yı da halletsen varya 100 milyonsun vesselam
Renktaş, fernandes diyor ya?Haberde Gedson'un adı geçmiyor ki
Mavi hap : Penaltı kurtarır, maç içinde vasat oynar.Musleracım sende artık penaltı kurtarmaya başlasan be canım ciğerim, fatih bile kurtardı kaç senedir senden tık yok. Penaltı ve hızlı başlatma yı da halletsen varya 100 milyonsun vesselam
Ulan adamlar belki kümede kalırız, bizi ligde tutar diye bi heves aldıkları forvet Diagne.
Vicdan yaptım üzüldüm heriflere..
Gözlerim doldu gercekten cok seviyordum
Baska bir forumda bu adam yuzunden benimle cok toschack gectiler de adam kral olduuu beeee icten ice herkes birazda olsa seviyor bu adami
Parasi cok fazla oldu keske 3 4 milyona gelseydi
Böyle goller atması için yanında Feghuli'yi de almanız lazım diyip şansımızı denesek mi?
Sonradan gördüm onu ama adam luyi için duymadım demiştir yaniRenktaş, fernandes diyor ya?