Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bce85bd1db8b8f3896a6dd7dcb5341b6999737.jpg

DrZGAYpX4AAM_Cy.webp

Acil 1800 adet mesaj yazip Profesor olmak istiyorum. Yardim edermisin? Bana laf at, bende sana atayim. Tartisalim seri bir sekilde @Emrah Duvar

Babam yasim 5 iken beni bir sporgiyim dukkanina sokup bana burdan kendine bir esofman al demişti. 4 buyuklerin eşofmanları yan yana diziliydi. Bende gidip 'bu renkler guzelmis' diyip cimbom'un esofmanini almistim.

Eh bizimde hikayemiz boyle. Baba, yegen yonlendirmesi yok yani. Renklere kucuklukten bagliyiz

Transferlerin ve ilgilendiğimiz oyıncuların genç olması çok sevindirici. Takım bildiğin gençleşiyor. Birkaç takviye ile çok diri takım olabiliriz.

Musleracım sende artık penaltı kurtarmaya başlasan be canım ciğerim, fatih bile kurtardı kaç senedir senden tık yok. Penaltı ve hızlı başlatma yı da halletsen varya 100 milyonsun vesselam
Mavi hap : Penaltı kurtarır, maç içinde vasat oynar.
Kırmızı hap : Penaltı kurtaramaz, maç içinde harika oynar.
Biz kırmızıyı seçmişiz....

Ulan adamlar belki kümede kalırız, bizi ligde tutar diye bi heves aldıkları forvet Diagne.

Vicdan yaptım üzüldüm heriflere..

Hayır zaten düşme hattındasın top süremeyen adamla ne işin var, sanki rakip ceza sahasında oynuyolar oyunu.
Gerçi bize ne, keşke daha uzun süreli kiralasalarmış.

luyi
Donk
Marcao
Emin

bu 4lü dışında kadroda stoper oynatabiliceğin kimse yok,altyapıdan biride yok

eminin boluya gideceği,irfana kaynak içinde luyinin gideceği söyleniyo ve elde donkla marcao kalıyo sadece

şu ferro yada kaanı kesin alıcaz hocanın sürpriz dediği transferlerden biri burayadır

öyle olsa bile ferro geldi diyelim

ferro
Donk
Marcao

yine 1 kişi eksik

Hem bu sebeple,hem son maçlarda kadroda olmaması,hemde gsevgisinin ferronun ismini vermesi sebebiyle ferro ho diyebiliriz yazalım kadrolara

Gözlerim doldu gercekten cok seviyordum

Baska bir forumda bu adam yuzunden benimle cok toschack gectiler de adam kral olduuu beeee icten ice herkes birazda olsa seviyor bu adami

Parasi cok fazla oldu keske 3 4 milyona gelseydi

Böyle goller atması için yanında Feghuli'yi de almanız lazım diyip şansımızı denesek mi?

Bir anda itiraf duvarına dönmüş buralar. Bi tanede ben itiraf edeyim.

İtiraf ediyorum bende küçükken bjkliydim. 5 yaşlarında misafirlikteyken evin cocuguyla balkonda araba oynarken bana, galatasaraylı olsana bizim takım çok iyi demişti. hadi ya tamam olayım bari diyerek galatasaraylı olmuştum. sene 1990 şimdi bakıyorumda o sene bjk şampiyon olmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt