Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.028
- 6.140
- 853
Gedson - İrfan ikilisinden yalnızca biri bile olsa bence Feg sağ iç Kerem sağ kanat güzel olabilir be. Ne dersin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson - İrfan ikilisinden yalnızca biri bile olsa bence Feg sağ iç Kerem sağ kanat güzel olabilir be. Ne dersin?
Baban bayağı modern bir insanmış. Sevgiler saygılar. Ben oğluma veya kızıma kesin Galatasaray forması alırdım. Sana bırakması ve senin doğru renkleri seçmen iyi hikaye.Babam yasim 5 iken beni bir sporgiyim dukkanina sokup bana burdan kendine bir esofman al demişti. 4 buyuklerin eşofmanları yan yana diziliydi. Bende gidip 'bu renkler guzelmis' diyip cimbom'un esofmanini almistim.
Eh bizimde hikayemiz boyle. Baba, yegen yonlendirmesi yok yani. Renklere kucuklukten bagliyiz
En son İspanya'da değiller miydi? Oradan fotoğraf atmamasının sebebi bence menajeri falan olabilir. Zaten bir halta yaradığın yok bari İspanya'dan keyifli keyifli fotoğraf atma demiş olabilir.Falcao bey 15 ocaktan beri paylaşım yapmıyor. Her gün çocuklarıyla karısıyla instadan çıkmayan adamdan tık yok. Kaçırdılarmı naptılar bu adamı yahu
Şeytan görsün onun yüzünü.Falcao bey 15 ocaktan beri paylaşım yapmıyor. Her gün çocuklarıyla karısıyla instadan çıkmayan adamdan tık yok. Kaçırdılarmı naptılar bu adamı yahu
Osman sağlam yaliyordu son dönemlerinde siyasete cok bulasmisti sonra noldu bilmiyorumSami altunterim * saim
Osman altunterim vardı bide oğlu
çok garip bi adamdı vesselam
Falcao haftaya geliyomuş . Testleri normal çıkarsa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Falcao haftaya geliyomuş . Testleri normal çıkarsa
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen. İkidir sağdan çizgiye inerken sakatlanıyor zaten.Evet o da olur. Feg bu saaatten sonra kanar oynayamaz ztn
Mohamed in Galatasarayımıza gelişini küçümseyen bazı Mısırlılara anladığı dilden güzel bir cevap verilmiş , beğenelim arkadaşlar yukarı çıksın.
Karşımızda dünyanın en rezil kulüplerinden biri olduğundan ''yahu insan hiç kendisini istemeyen adamın peşinden koşar mı , böyle midesizlik olur mu '' da diyemiyoruz tabi