Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bce85bd1db8b8f3896a6dd7dcb5341b6999737.jpg
Gedson - İrfan ikilisinden yalnızca biri bile olsa bence Feg sağ iç Kerem sağ kanat güzel olabilir be. Ne dersin?

Babam yasim 5 iken beni bir sporgiyim dukkanina sokup bana burdan kendine bir esofman al demişti. 4 buyuklerin eşofmanları yan yana diziliydi. Bende gidip 'bu renkler guzelmis' diyip cimbom'un esofmanini almistim.

Eh bizimde hikayemiz boyle. Baba, yegen yonlendirmesi yok yani. Renklere kucuklukten bagliyiz
Baban bayağı modern bir insanmış. Sevgiler saygılar. Ben oğluma veya kızıma kesin Galatasaray forması alırdım. Sana bırakması ve senin doğru renkleri seçmen iyi hikaye. 😇

Falcao bey 15 ocaktan beri paylaşım yapmıyor. Her gün çocuklarıyla karısıyla instadan çıkmayan adamdan tık yok. Kaçırdılarmı naptılar bu adamı yahu
En son İspanya'da değiller miydi? Oradan fotoğraf atmamasının sebebi bence menajeri falan olabilir. Zaten bir halta yaradığın yok bari İspanya'dan keyifli keyifli fotoğraf atma demiş olabilir.

Ts gece operasyonu çekmiş. Yunus Mallı ve Bakasetas Kap bildirimi yaptılar.

Öyle yada böyle sanırım bu İrfan Can'ı bize kitleyecekler.

Yine hata yapıyoruz tıpkı Emre Akbaba da yaptığımız gibi... Bu sefer rakam çok daha büyük.

Duygusal davranıyoruz hiç gerek yok arkamıza bile bakmadan yarın hemen yeni kiralık orta saha getirmemiz lazım.

İyi madem bir akım başlatınız;

Ben ilk Galatasarayl’lıydım.
O zamanlar Tugay idolüm’dü. Van Gobbel’i bile hatırlıyorum. Bir Sparta Prag Avrupa maçı vardı, berabere kalıp ellendik heralde. O Ara Türkiye ‘de tatildeyken biri çıkıp bana artık Galatasaray oynamayacak, ellendiler, yok artık felan dedi. Bende hiç birdaha oynamayacakları sandım, ve hazır Türkiye ‘deyken Galatasaray ‘lı kuzenle bana Trabzonspor forması aldım, iyi madem Galatasaray oynamıyor artık , bizde Trabzonsporlu olalım, o zamanlar Şota felan oynuyordu sanırım. Sonradan Galatasaray’ın hala Ligde oynadığını görsemde o sezon Trabzonspor lu kaldım. Dayım sağolsun beni dışarıya götürüp patates kızartması yedirirken ikna etti, bende kuzeni arayıp tekrar Galatasaray lıyız dedim ve o günden beri başka Hıncal Uluçluğum olmadı.

❤️💛

Aslında sağlam bir ortasahamiz olsa alacaksin Livaja'yi, Mohamed ile beraber önlü arkalı oynatacaksın. Çok can yakar

Mohamed in Galatasarayımıza gelişini küçümseyen bazı Mısırlılara anladığı dilden güzel bir cevap verilmiş , beğenelim arkadaşlar yukarı çıksın.

Karşımızda dünyanın en rezil kulüplerinden biri olduğundan ''yahu insan hiç kendisini istemeyen adamın peşinden koşar mı , böyle midesizlik olur mu '' da diyemiyoruz tabi

Sadece rezil, midesiz degiller de ondan.

Yok ya vedat, irfan hic oyle bisey soylemedi diye bir de yalan soyluyorlar ve sonra kendileri de inaniyorlar ya ayni şike yapmadiklarini iddia ettikleri gibi!!!

Herifler şikeci, şerefsiz ve yalancılar ayni zamanda.

Maçın tekrarını izliyorum babel ofsayt pozisyonlarının tamamında net hatali maç esnasında çok fark edememiştim.. onye giriyor aynı pozisyonlara ve hiçbirinde ofsayta düşmeden çıkıyor işin içinden..umarım mohammed de savunma arkasi koşularda başarılı bir isimdir sezon genelinde bizim için kilit organizasyon bu olacak kanatlardan zaten doğru düzgün atak yapamiyiruz duran top da yok uzaktan gol atan da yok geriye bir tek bu koşular kalıyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt