Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "1-2 oyuncuyu daha yönetim bugün yarın açıklayabilir inşallah, bazı fırsat transferleri de olacaktır eğer mümkünse"

fırsat transferinden kastı nedir ?

Ben de Fener’li bir babanın oğluyum. UEFA kupasını aldığımız da elinde Türk Bayrağı ve Galatasaray bayrağı sağlayıp hüngür hüngür ağlamıştı. Bornovadan kordona İzmirde Fenerbahçe forması ile Galatasaraylı arkadaşlarla yürüyerek tur atmıştı. Mekanı cennet olsun.

Günaydin üstat...
Irfan - Yedlin - Gedson üclüsü gelir mi yada yedlin gelip kapatirmiyiz transferi...
Yedlin + belki bir adam daha

Ötesini imkansız görüyorum.

İrfan için baştan beri olumsuzum ben, veremeyiz o kadar parayı.

Ali Koç kendinden emin bir şekilde dün Başak!a gitti ve transferi bitireceğinden emindi. Başkan gitti aldı geldi lşovu yapacaktı. Bunun için bastı parayı 10 M€ + bir sürü topçu+bonuslar ile totalde 15 M€ yu bulan teklifi yapmış ve sezon sonuna kadar Başakta oynasın demiş. Götsel bunu kabul etmiş.

Ama ters giden beklemedikleri İrfan'ın kabul etmemesi olmuş. Dolayısıyla oradan eli boş dönünce çıldırmış olmalıki kendi özel taraftar forumundan GS futbolcu ayartıyor minvalinde zırvalarla kin kustular..

Bakalım bugün neler olacak..

Al-Nasr, Bernard için Everton’a 2.5 M€ bonservis + 2.5 M€ bonus teklif etti. Görüşmeler sürüyor.

Ali Koç kendinden emin bir şekilde dün Başak!a gitti ve transferi bitireceğinden emindi. Başkan gitti aldı geldi lşovu yapacaktı. Bunun için bastı parayı 10 M€ + bir sürü topçu+bonuslar ile totalde 15 M€ yu bulan teklifi yapmış ve sezon sonuna kadar Başakta oynasın demiş. Götsel bunu kabul etmiş.

Ama ters giden beklemedikleri İrfan'ın kabul etmemesi olmuş. Dolayısıyla oradan eli boş dönünce çıldırmış olmalıki kendi özel taraftar forumundan GS futbolcu ayartıyor minvalinde zırvalarla kin kustular..

Bakalım bugün neler olacak..

Hersey irfanda bitiyor o istemedigi sürece göksel ve koc istedigi kadar anlassin o is olmaz...

Lazyo parayı nerde buluyor ? Damatta gitti el altından kim.oara veriyor bunlara hem.yunus hme bakasetas bonservis verdiler heralde

Hersey irfanda bitiyor o istemedigi sürece göksel ve koc istedigi kadar anlassin o is olmaz...
Trde 3 buyukler bi oyuncuyu istiyorsa oyuncuda ayartılır. Bu cocuklar köle gibidir yaw.

Vedat en basit örnek.

Yani irfan ikna edilir. Olmadı mozambik baskanı rica eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt